DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kanada’da Kur’an-ı Kerim dağıtılan tezgaha…

Kanada’da Kur’an-ı Kerim dağıtılan tezgaha…

Kanada’da Toronto kentinde Kur’an-ı Kerim dağıtan bir tezgahtara saldırdılar. Saldırıda Kur’an-ı Kerim bulunan tezgaha idrar döktüler.Kanada’nın Toronto kentindeki tarihi St.Lawrence Çarşısı’nda, Quazi İslam, uzun yıllardır halka ücretsiz Kur’an-ı Kerim dağıtıyordu. Yine Kur’an-ı Kerim dağıttığı sırada bir kişi kendisinin ve kitaplarının üzerine idrar dökerek kaçtı. Kanada’da Kur’an-ı Kerim dağıtılan tezgaha… Polise yaptığı şikayette, ‘kitapların ve benim üzerimde pis

Kanada’da Toronto kentinde Kur’an-ı Kerim dağıtan bir tezgahtara saldırdılar. Saldırıda Kur’an-ı Kerim bulunan tezgaha idrar döktüler.Kanada’nın Toronto kentindeki tarihi St.Lawrence Çarşısı’nda, Quazi İslam, uzun yıllardır halka ücretsiz Kur’an-ı Kerim dağıtıyordu. Yine Kur’an-ı Kerim dağıttığı sırada bir kişi kendisinin ve kitaplarının üzerine idrar dökerek kaçtı.

Kanada’da Kur’an-ı Kerim dağıtılan tezgaha…

Polise yaptığı şikayette, ‘kitapların ve benim üzerimde pis bir koku oldu. Kur’an-ı Kerimler, dini eserler ve elbiselerimin üzerine idrar serpilmişti. Eve gidip üzerimi değiştim ama eserlerimiz kirlendi. Polis soruşturma başlattı ama bunun bir nefret saldırısı olduğuna dair daha fazla delile ihtiyaçları olduğunu söylediler’’ dedi.Hiçbir derneğe ya da camiye bağlı olmadığını vurgulayan Quazi İslam, “amacımız, İslam’a dair yanlış anlaşılmaların önüne geçmek. Toplumun, İslam ile Hıristiyanlık veya Yahudilik arasındaki farkı görmesini sağlamak. Amacımız insanları inançlarını değiştirmeye ikna etmek değil. İnsanların İslam konusunda doğru bilgilendirilmesi. Sorun yaratmak için orada değiliz” diye konuştu.Gerges Hamad da, “Hayatımızdan gerçekten korkuyoruz ve Quebec’te olanlardan sonra daha şiddetli bir saldırı ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu yüzden polise rapor ettik” dedi.