DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kar fırtınası Amerika’yı fena vurdu! Binlerce uçak seferi…

Kar fırtınası Amerika’yı fena vurdu! Binlerce uçak seferi…

Dün geceden başlayan kar fırtınası Amerika’yı fena vurdu. Amerika’yı etkisi altına alan fırtına çok sayıda uçak seferinin iptal olmasına neden oldu. Amerika’nın Orta Batı ve Kuzeydoğu bölgeleri kar fırtınasına teslim oldu. Amerika’yı etkisi altına alan kar fırtınası hayatı durma noktasına getirdi. Ülkedeki soğuk hava nedeni ile New York, Boston, Philadelphia gibi bölgelerde okullar tatil edildi. Okulların

Dün geceden başlayan kar fırtınası Amerika’yı fena vurdu. Amerika’yı etkisi altına alan fırtına çok sayıda uçak seferinin iptal olmasına neden oldu.

Amerika’nın Orta Batı ve Kuzeydoğu bölgeleri kar fırtınasına teslim oldu. Amerika’yı etkisi altına alan kar fırtınası hayatı durma noktasına getirdi. Ülkedeki soğuk hava nedeni ile New York, Boston, Philadelphia gibi bölgelerde okullar tatil edildi. Okulların tatil edilmesinin yanı sıra Pazartesi ile Çarşamba günü arasındaki 8 bin uçak seferi iptal edildi.

Kar fırtınası Amerika’yı fena vurdu

Kar fırtınasının ülkeyi yaşanmaz hale getirmesinin ardından New York Valisi Andrew Cuomo ve Belediye Başkanı Bill de Blasio bir uyarıda bulundu. Andrew Cuomo ve Bill de Blasio vatandaşların zorunlu olmadıkça araçlarını dışarı çıkarmamalarını istedi. Saatte 80 kilometre hız ile yağan karın yarım metreyi bulması beklendiği için, New York’taki çöp arabaları kar kürüme araçlarına döndürüldü. Belediye Başkanı Bill De Blasio, 1 milyon 100 bin öğrencinin eğitim gördüğü 1800 kamu okulunun çarşamba günü tatil olacağını açıkladı.