DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kara Sevda niye yok?  4 Ocak Çarşamba neden yok?

Kara Sevda niye yok? 4 Ocak Çarşamba neden yok?

Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden olan Kara Sevda niye yok? Bu akşam Kara Sevda neden yok? Kara Sevda’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?\r\n\r\n

Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden olan Kara Sevda niye yok? Bu akşam Kara Sevda neden yok? Kara Sevda’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?Star Tv’nin fenomen dizisi Kara Sevda’nın yeni bölümü bugün ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümünün ertelenmesi herkesin aklına ‘Kara Sevda bugün neden yok?’ sorusunu getirdi. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı reyting rekorları kıran dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması izleyicileri derinden etkiledi. Son bölümde en heyecanlı ve en önemli yerde bitmiş, herkes yeni bölümünü merakla bekliyordu. Fakat bu akşam Star Tv’nin yayın akışında Kara Sevda’nın yeni bölümü yer almıyordu?

Kara Sevda niye yok? 4 Ocak Çarşamba 2017

Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’un ünlü mekanlarından biri olan Reina’da yaşanan hain terör saldırısı tüm dünyanın gündemine oturdu. Yaşanan acı olaydan dolayı bu haftaki diziler ertelendi. Hem Reina saldırısı hem de yeni yıl tatili nedeni ile dizilerin yeni bölümleri gelecek hafta yayınlanacak. Kara Sevda 51. Bölüm Fragmanı ise dün gece yayınlandı. Son bölümde Deniz’i uçurum kenarına götüren Emir, Nihan’a bu şekilde ders vermek istemişti. Çünkü Emir, Nihan’ın Kemal’e Deniz’in kendi kızının olduğunu itiraf edeceğini sezmişti. Ardından da hemen harekete geçmişti. Nihan ile Kemal’in buluşacağı  yere önceden giden Emir, bebek arabasına koyduğu oyuncak bebeği Deniz’miş gibi göstererek uçurumdan attı. Gördükleri karşısında deliren Nihan ise bebek arabasının peşinden ağlayarak koştu. Nihan’ı kolundan tutan Emir ise bebeğin oyuncak olduğunu Deniz’in de arabanın içerisinde olduğunu söyledi. Fakat Kemal’e gerçeği söylerse bu olayın gerçek olacağını söyleyerek Nihan’ı tehdit etti. Nihan da kızı için gerçeği itiraf etmeyeceğine söz verdi. Tam da bu esnada biten dizinin yeni bölümü merakla bekliyor.

Kara Sevda’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Bu akşam ekranlara Kara Sevda’nın yerine kahkahalara boğan sinema ‘Kaçma Birader’ ekranlara gelecek. Kara Sevda’nın 51. Bölümü ise gelecek hafta yayınlanacak. Gelecek hafta 11 Ocak 2017 Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümün fragmanı da yayınlandı. Fragmanı izleyenlerin merakı daha da yükseldi. Bakalım haftaya neler olacak?  Nihan Kemal’e gerçeği itiraf edecek mi?