DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Karatay, program sırasında zorla zeytinyağı içirdi

Karatay, program sırasında zorla zeytinyağı içirdi

Canan Karatay, ‘Öteki Gündem’ programında sunucu Cansu Canan’a ısrarlarda bulunarak zorla saf zeytinyağı içirdi. İşte sunucun zor anları…

Canan Karatay, daha öncelerde de saf zeytinyağının anne sütü ile eşdeğer olduğunu savunmuştu. Hatta yaptığı açıklamada Karatay, zeytinyağının zayıflattığını anne sütünden farkının sadece bitkisel olması, hayvansal kolestrol içermemesidir demişti.Bir başka açıklamasında zeytinyağının ‘altın suyu’ olduğunu söyleyen Canan Karatay, zeytinyağını istediğiniz kadar tüketebileceğinizi savundu. Bunun üzerine günde iki kaşıktan fazla tüketilmemesi gerektiği söylenmesinin ardından Karatay, uydurduklarını, zeytinyağının hiçbir zararı olmayacağını söyledi.İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, her gün bol bol zeytin tüketilmesi gerektiğini ve bol bol zeytinyağı kullanarak hastanelerden kurtulabileceğini söylüyor.

Karatay, zorla zeytinyağı içirdi

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Haberturk kanalında yayınlanan ‘Öteki Gündem’ programına katıldı. Program sunucusu Cansu Canan Karatay’ın ısrarları üzerine saf zeytinyağını içerek zor anlar yaşadı.karatay-diyetiiCanan Karatay’ın ısrarları üzerine sa zeytinyağını yudumlayan sunucu Cansu Canan, ne yapacağını bilemedi. Çok zor anlar yaşayan sunucunun zeytinyağını içmesinden oldukça memnun kalan Karatay, oldukça ısrarlıydı.karatay-cananSaf zeytinyağı hakkında bilgiler veren İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağına ‘altın suyu’ benzetmesi yaparak kendiside canlı yayın sırasında zeytin yağından bir bardak kadar içti.Suncunun zeytinyağı içmekten çekinmesinin ardından Canan Karatay ortamı yumuşatmak amacıyla ‘Şerefe yapalım’ dedi.karatay-yagCalifornia Üniversitesi araştırmacısı yaptığı araştırmalarla flaş belgeleri ortaya çıkarmayı başardı. ABD Şeker Araştırma Vakfı’na ait olan belgeler 1967’de yapılan ve günümüzde bile referans alınan bir araştırmaya ait. Bu belgeler Canan Karatay’ın o sözlerinide haklı çıkardı.Kuruluş yağ ve şekerin kalp hastalıklarına olan etkisi üzerine araştırma yapan Harvard Üniversitesi’ndeki üç uzmana 50 bin dolar gibi bir ücret ödemiş.Araştırmaya göre şeker ve kalp sağlığı arasında herhangi bir bağ bulunmuyor. Kalp hastalılarındaki en büyük etkenin doymuş yağlar olduğu savunuluyordu. Yapılan araştırmadaki sorum üç uzmanda hayatını geçtiğimiz yıllarda kaybetmiş.Canan Karatay sürekli olarak şekerin kalp hastalıklarını tetiklediğini savunuyordu. Ayrıca insanların yağ yemedeği için şişmanladıklarını sürekli tekrarlıyordu. Bu belgelerle Canan Karatay’ın haklı olduğu ortaya çıktı.Haberimizde verilen bilgilere yönelik önerileri denemeden önce bir hekime başvurarak herhangi bir alerjik durumunuzun olup olmadığını öğreniniz.