DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Katar’da ilk Türk hastanesi faaliyete açıldı

Katar’da ilk Türk hastanesi faaliyete açıldı

Katar’da ilk Türk hastanesi olarak faaliyete geçmeye başlayan hastanenin açılışına Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Zeybekci de katıldı.İlk Türk hastanesine ilişkin Katar Resmi haber ajansı önemli konulara değindi. Katar’ın ünlü haber ajanslarından QNA’nın yer verdiği haberde, hastanenin açılışında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konuşma yaptı. Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı konuşmada açılışını yaptığı hastanenin Katar ve Türkiye

Katar’da ilk Türk hastanesi olarak faaliyete geçmeye başlayan hastanenin açılışına Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Zeybekci de katıldı.İlk Türk hastanesine ilişkin Katar Resmi haber ajansı önemli konulara değindi. Katar’ın ünlü haber ajanslarından QNA’nın yer verdiği haberde, hastanenin açılışında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konuşma yaptı. Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı konuşmada açılışını yaptığı hastanenin Katar ve Türkiye arasında güzel bir model oluşturduğunu vurguladı. Hastanede gelişmiş ekipmanların yanı sıra tecrübeli Türk doktorların görev alacağını ifade etti.

Katar’da ilk Türk hastanesi faaliyete açıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin sağlık alanında çok ilerlediğini ve hastanenin sadece Katar’la kalmayıp bir çok ülkede insanlara hizmet vereceğini belirtildi. Hastanenin müdürü Volkan Uygunuçarlar’ın AA’ya yaptığı konuşmada, açılan Türk hastanesinin tüm çalışanlarının Türk olması bakımından yurt dışında ilk açılan ilk sağlık kuruluşu olduğunu ifade etti. Hastane müdürü, çok sayıda uzmanlıkların bulunduğu hastanede 5 ameliyat odası, 85 yatak, 28 klinik, kadın doğum bölümleri ve yoğun bakım ünitesinin olduğunu aktardı.