DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kayserispor’un son kurbanı Galatasaray oldu

Kayserispor’un son kurbanı Galatasaray oldu

20. hafta heyecanı yaşanan Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, Kayserispor’u evinde ağırladı. Kayserispor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.Galatasaray, 3 rakibinin de puan kaybettiği haftayı karlı kapatmanın hesaplarını yapıyordu ancak işler pek de beklendiği gibi gitmedi. Son olarak geçen hafta Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup eden Kayserispor bu hafta da Galatasaray’ı 2-1 ile geçti.29. dakikada Deniz Türüç kullandığı köşe

20. hafta heyecanı yaşanan Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, Kayserispor’u evinde ağırladı. Kayserispor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.Galatasaray, 3 rakibinin de puan kaybettiği haftayı karlı kapatmanın hesaplarını yapıyordu ancak işler pek de beklendiği gibi gitmedi. Son olarak geçen hafta Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup eden Kayserispor bu hafta da Galatasaray’ı 2-1 ile geçti.29. dakikada Deniz Türüç kullandığı köşe vuruşunda topu ceza sahasına ortaladı. Ceza sahasında bulunan Larrys Mabiala kafayı vurdu ve top kalecinin sağından filelere gitti.45+4. dakikada Deniz Türüç köşe vuruşunda topu yine ceza sahasına ortaladı. Sarı kırmızılılar ceza sahasında kafaya çıkan Levent Gülen’e engel olamayınca ilk gole fazlasıyla benzeyen bir golü kalesinde gördü.89. dakikada Bruma’nın sağ kanattan yaptığı ortaya Eren Derdiyok topa oldukça güzel yükseldi ve yaptığı kafa vuruşunda farkı 1’e indirdi.Eren Derdiyok’un attığı gol maçın skorunu tayin ediyor ve maç 1-1 sona eriyor.

İlk 11’ler

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Hakan Balta, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin, Garry Rodriguez, Bruma, Tolga Ciğerci, Nigel de Jong, Lukas Podolski.Yedekler: Cenk Gönen, Ahmet Çalık, Aurelien Chedjou, Luis Pedro Cavanda, Josue, Eren Derdiyok, Sinan Gümüş.Kayserispor: Ali Ahamada, Larrys Mabiala, Erkan Kaş, Hakan Aslantaş, Jean Armel Kana-Bıyık, Rajko Rotman, Raheem Lawal, Güray Vural, Umut Bulut, Silvestre Varela.Yedekler: Muammer Yıldırım, Levent Gülen, Samba Sow, Kubilay Sönmez, Umut Sönmez, Landry N’guemo, Welliton.