DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kemal Doğulu hakkında bomba iddia: İntihar mı etti?

Kemal Doğulu hakkında bomba iddia: İntihar mı etti?

Geçtiğimiz gün İstanbul’da evinde kanlar içinde bulunan Kemal Doğulu hakkında iddialar gün geçtikçe çoğalıyor. Kemal Doğulu intihar mı etti?

‘İşte Benim Stilim’ programıyla tanınan Kemal Doğulu geçtiğimiz gün İstanbul’daki evinde ev sahibi tarafından kanlar içinde bulunmuş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu ciddiyetini korurken Nur Yerlitaş’ın yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı.

Nur Yerlitaş: Bazıları el birliğiyle onu bu hale soktu

Kemal Doğulu ile ‘İşte Benim Stilim’ programında yıllarca juri koltuğuna oturan Nur Yerlitaş hastane önünde kafa karıştıran açıklamalar yaptı. Taksiden inerek hastaneye yönelen Yerlitaş muhabirlere “Kemal, çok iyi bir çocuk ama bazıları el birliğiyle onu bu hale soktu. Bunun sebeplerini biliyorum, belki bir gün her şeyi anlatırım.” dedi.

İntihar mı etti?

Medyada yayılan Doğulu’nun intihar etti haberlerini yalanlayan Nur Yerlitaş gazetecilere hastane çıkışı, “Panik atağım var. Alacağınızı aldınız, manşet belli!

Borç batağı intihara mı sürükledi?

‘İşte Benim Stilim’ programından sonra Kemal Doğulu‘nun iyi günler geçirmediği çok aşikardı. Sık sık görüntülenen Kemal Doğulu‘nun saçlarının dökülmesine geçirdiği stresli günlerin neden olduğu düşünülüyor.Ünlü Modacı Kemal Doğulu hakkında yayılan bir diğer iddia ise kendisi gibi ünlü kardeşi Kadir Doğulu’nun kendisine 450 bin dolar masraf edip açtığı kuaförü 3-4 ay içinde batırdığı ve 150 bin dolar borcu bulunduğu için depresyona girdiği, psikolojik tedavi gördüğü iddialar arasında.

Kadir Doğulu düğünü erteleyecek mi?

2 yıldır birlikte olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti geçtiğimiz günlerde 8 temmuz’da dünya evine gireceğini açıklamıştı. Dün Instagram hesabından abisi için dua isteyen Kadir Doğulu’nun düğünü ileri bir tarihe erteleyeceği düşünülüyor.

 Kadir Doğulu abisi için dua istedi

Dün Kadir Doğuluabisi için Instagram hesabından “Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Doktorlar elinden geleni yaptı yapıyorda. Tüm aile yanındayız. Kritik günleri atlatması için dua ediyoruz. Şu mübarek günlerde sizde Abim için dua edin… Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen…” notunu yazarak dua istedi.Çağla Şikel ve Armağan Çağlayan Kemal Doğulu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.Doğulu’nun yakınlarından net bir açıklama yapılana kadar iddialar bu şekilde devam edecek gibi görünüyor.