DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kenan Işık öldü mü?

Kenan Işık öldü mü?

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, beyin kanaması sebebiyle bir süredir tedavi gören ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın vefat ettiğini duyurdu. Kenan Işık'ın aile yakınları 'Ünlü oyuncunun hayatta olduğunu, vefat etmediğini' açıkladı. Yurtdışında bulunduğunu belirten Başkan Hazinedar daha sonra özür diledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Twitter'dan saat 02.10'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, beyin kanaması sebebiyle bir süredir tedavi gören ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın vefat ettiğini duyurdu. Kenan Işık'ın aile yakınları 'Ünlü oyuncunun hayatta olduğunu, vefat etmediğini' açıkladı. Yurtdışında bulunduğunu belirten Başkan Hazinedar daha sonra özür diledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Twitter'dan saat 02.10'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

KENAN IŞIK'IN AİLESİ YALANLADI

Belediye Başkanı Hazinedar'ın bu tweeti üzerine, Kenan Işık için sosyal medyada başsağlığı mesajları yayınlanmaya başladı. Işık'ın ailesi tarafından yapılan açıklamada ise bu iddia yalanlandı. Aile yakınları, ünlü sanatçının sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını ve hayatta olduğunu söyledi.

HAZİNEDAR ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kenan Işık ile ilgili attığı tweetin yanlış olduğunu ve özür dilediğini açıkladı. Hazinedar şunları yazdı, "Dün gece sosyal medyadaki bir çok paylaşım üzerine sosyal medya danışmanım Kenan Işık hakkında bir tweet atmış. Bu sırada yurtdışında bulunmam nedeniyle olayın asılsız olduğunu yeni öğrendim. Sosyal medya danışmanım hakkında gereken işlem yapılmıştır. Bu üzücü durumu öğrenir öğrenmez sevgili Kenan Işık'ın eşi Beril hanımı da arayarak üzüntülerimi belirtmiş bulunmaktayım.