DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kenan Işık’tan üzen haber! Tam 992 gün oldu…

Kenan Işık’tan üzen haber! Tam 992 gün oldu…

69 yaşındaki usta oyuncu Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında haber var.

69 yaşındaki usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 2 yıl önce gittiği spor salonunda düşmüş ve başına aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede müdahale edilen Işık, komada yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.

KENAN IŞIK NASIL KAZA GEÇİRMİŞTİ?

İki sene önce 21 Mart tarihinde gittiği spor salonunda sauanadan çıkarken ayağı kaymış ve dengesini kaybedip kafasın aldığı darbe sonucu komaya girmişti. 2 yıldır komada olan Işık’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Uzun süre Türkiye’de yoğun bakımda tedavisi devam edilen Işık, ailesinin kararıyla Almanya’da bir kliniğe götürüldü. Almanaya’da da bir süre tedavi gören Kenan Işık, şimdi evinde tedavi görüyor.

YARDIMCISI AÇIKLAMA YAPTI

Uzun zamandır medyada Kenan Işık’ın son durumu hakkında haber alınamıyordu. Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren yardımcısı “Evde bilinci kapalı bir şekilde yatıyor, hastanedeki tedavisi evde devam ediyor” dedi.

SCHUMACHER’DE 2013 YILINDAN BU YANA YOĞUN BAKIMDA

Ünlü Formula Pilotu Michael Schumacher’de 2013 yılında geçirdiği kaza sonrası başından darbe almış ve komaya girmişti. Cenevre’de evinde tedavi gören Schumacher’in sağlık durumuyla ilgili de net bir açıklama yapılmıyor.Geçtiğimiz aylarda Schumacher’in öldüğü iddia edilmiş sonrasında haberler böyle yalanlanmıştı;Michael Schumacher’in öldüğü iddiası ortalığı karıştırdı. İki yıl önce geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve ameliyatların ardından, bitkisel hayatta yaşamını devam ettiren efsane Formula 1 pilotu, İsviçre’deki malikanesinde rehabilitasyon sürecini geçiriyordu.Ancak bir anda Alman pilotun hayatını kaybettiği haberleri yayıldı. Belçika merkezli internet sitelerinin bazılarında Michael’in öldüğü, bazılarındaysa ölmek üzere olduğu servis edildi.“BUGÜN İTİBARIYLA ARAMIZDAN AYRILDI”Nord Presse, “Michael Schumacher hayatını kaybetti” başlığıyla verdiği haberde, “Eski Formula 1 pilotu Schumacher, bugün itibarıyla aramızdan ayrıldı” ifadelerine yer verdi. La Derniere Heure, “Artık sadece sayılı saatleri kaldı” ifadesiyle Michael’in durumunun oldukça kötü olduğunu, artık ölüme yaklaştığını ima etti.KAYAK ESPRİSİ TEPKİ ÇEKTİBazı internet sitelerinin bu haberleri şaka amaçlı servis ettikleri, bir kısmının ise gerçek gibi yayınladıkları ve bir anda web üzerinde dezenformasyon dalgasının doğduğuna dikkat çekildi. Parodi bile olsa bu konuda espri yapılması tepki çekti. Ayrıca Nord Presse’in haberi içindeki Micheal’e aitmiş gibi verilen, “Kayak yapmak sizi öldürmez, sadece güçlü kılar” ifadesi kullanılarak dalga geçilmesi de kızgınlık yarattı.