DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’den kötü haber

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’den kötü haber

Serenay Sarıkaya ile dolu dizgin aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’den kötü haber geldi. Aniden fenalaşınca, soluğu hastanede aldı. Güzelliği ile herkesin aklına kazınmış Serenay Sarıkaya’nın 1 yılı aşkın süredir aşk yaşadığı Kerem Bursin hastanelik oldu. Kerem Bursin rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinin setinde aniden fenalaştı. Birden fenalaşan yakılışıklı oyuncu Kerem Bursin, soluğu

Serenay Sarıkaya ile dolu dizgin aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’den kötü haber geldi. Aniden fenalaşınca, soluğu hastanede aldı.

Güzelliği ile herkesin aklına kazınmış Serenay Sarıkaya’nın 1 yılı aşkın süredir aşk yaşadığı Kerem Bursin hastanelik oldu. Kerem Bursin rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinin setinde aniden fenalaştı. Birden fenalaşan yakılışıklı oyuncu Kerem Bursin, soluğu hastanede aldı. Dizi setindekiler neye uğradıklarını şaşırdılar.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’den kötü haber

Hemen hastaneye giden oyuncu ilk müdahalenin ardından 2 saat dinlendirildi. 2 saatin sonunda ise  “Çekimdeyken halsizleştim. Serum taktılar. Şimdi sete geri dönüyorum” dedi. Kerem Bursin’in bu dizideki rolü için 1 yıldır spor yaptığı ortaya çıktı.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’den kötü haber

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti sonunda aradıkları evi buldu. Sevilen çift Kerem ve Serenay’ın tuttukları ev bakın kim çıktı.Güzelliği ile ön planda olan Serenay Sarıkaya ve yakışıklı oyuncu Kerem Bursin güzel bir birliktelik yaşıyorlar. Fakat uzun süredir kendilerine bir ev arayışındaydılar. Çift uzun süredir aradıkları evi buldular. Serenay ve Kerem’in yeni evi Yeniköy’de bulunuyor. Çiftin yeni evi Murat Boz’un daha önce oturduğu ev olduğu ortaya çıktı.

Murat Boz’un evini tuttular

Sevilen çift Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya daha önce de Şahan Gökbakar’ın Rumelihisarı’ndaki evini beğenmemişlerdi. Ev aramalarına devam eden çift umudunu kaybetmedi. Ve sonunda istedikleri gibi bir ev buldular. Bu evde başarılı sanatçı Murat Boz’un Yeniköy’deki Boğaz manzaralı 3 katlı müstakil evi oldu. Murat Boz ise bu evden sürekli zillerine basılma şikayeti ile taşınmıştı. Bu sebebi öğrenen Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya evi ziyarete gittiler. Evi gören çift çok beğendi ve bir yıllık kira sözleşmesi yaptı. Kiralama işleminin hemen ardından evde tadilat işlerine başladılar.