DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kesintisiz Televizyon Keyfi İçin En İyi 5 Android Canlı TV Uygulaması

Kesintisiz Televizyon Keyfi İçin En İyi 5 Android Canlı TV Uygulaması

Kesintisiz canlı TV izleme hemen herkesin aradığı bir meziyettir. Kesintisiz canlı TV izleme isteği akıllı telefonlarda da aranan bir özellik haline gelmiştir. Özellikle android tabanlı telefonlardan canlitv izleme oldukça popülerdir. Son yıllarda akıllı telefonların hayatımızın her alanını kuşatmasıyla beraber kesintisiz televizyon izleme isteği bu telefonlara taşınmıştır. Telefondan canlı TV izlemek için telefonunuzda yüklü herhangi bir

Kesintisiz canlı TV izleme hemen herkesin aradığı bir meziyettir. Kesintisiz canlı TV izleme isteği akıllı telefonlarda da aranan bir özellik haline gelmiştir. Özellikle android tabanlı telefonlardan canlitv izleme oldukça popülerdir.

Son yıllarda akıllı telefonların hayatımızın her alanını kuşatmasıyla beraber kesintisiz televizyon izleme isteği bu telefonlara taşınmıştır. Telefondan canlı TV izlemek için telefonunuzda yüklü herhangi bir tarayıcıyı kullanabilirsiniz. Ancak bu yöntem oldukça zaman alan ve uğraş isteyen bir yöntemdir. Canlı TV izlemek için her defasında bu uzun yolu tercih etmek yerine akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulamalar sayesinde telefonunuzdan kesintisiz TV izleme fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu yazımızda en iyi 5 android canlı TV uygulamasını sizler için inceleyeceğiz.

1

  1. Canlitv.com Mobile

Canlıtv.com’un mobil uygulaması olan Canlitv.com Mobile, yıllardır süregelen tecrübesini bu uygulamayla taçlandırmış görünüyor. Uygulama tamamen ücretsiz olup hem televizyon izleme hem de radyo dinleme keyfini aynı anda sumasıyla diğer uygulamalardan farklılaşarak kullanıcılara çift yönlü bir hizmet sağlıyor. Ayrıca Canlitv.com Mobile uygulaması basit arayüzü, oldukça kolay kullanımıyla da son derece kullanışlı bir uygulamadır. Uygulamanın boyutunun düşük olması telefonunuzun performansında da herhangi bir düşüşe neden olmaz. Tüm bu özellikleriyle Canlitv.com Mobile uygulamasını android telefonunuza rahatlıkla indirebilir kesintisiz canlı TV keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

2

  1. Mobil Canlı TV

Mobil Canlı TV uygulaması kesintisiz canlı TV izlemek için kullanabileceğiniz bir diğer andorid uygulamasıdır. Bu uygulama, izlemek istediğiniz programları size önceden hatırlatarak sevdiğiniz programları kategorize edilmiş bir şekilde size sunar. Bu yönüyle bir farklılık oluşturulmaya çalışılmış olsa da karmaşık yapısı uygulamanın kolay kullanımının önündeki engel olarak görülebilir.

3

  1. Canlı Mobil TV

Telefondan canlı TV izlemek için indirebileceğiniz bir diğer uygulama olan Canlı Mobil TV, kategorileştirilmiş içeriği sayesinde tercih edilebilecek uygulamalar arasında yer alır. Ulusal kanallar, haber kanalları, belgesel kanalları gibi birçok kategoride farklı izleme seçenekleri sunan bu uygulamanın düzensiz ve karmaşık arayüzü kullanıcıların gözünü yorabilir ancak yine de android telefonunuz için uygun bir canlı TV uygulamasıdır.

4

  1. Mobil Türk Canlı TV

Mobil Türk Canlı TV yüksek uygulama boyutunu problem etmeyenler için kullanışlı bir android uygulamasıdır. Bu uygulamayı diğerlerinden ayıran özellik, farklı izleme alternatifleri sunması ve reklam sürelerinin sınırlı olmasıdır.

5

  1. Canlı Kolay TV

Telefondan canlı televizyon izlemek için kullanabileceğiniz bir diğer uygulama olan Canlı Kolay TV’de ağırlıklı olarak ulusal haber, spor ve çocuk kanalları yer almaktadır. Sınırlı sayıdaki kanallar istediğiniz her programı izleme imkanı sunmasa da basit arayüzüyle kullanabileceğiniz andorid uygulamalar arasında yer almaktadır.