DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kimya fabrikası bir anda cehenneme döndü

Kimya fabrikası bir anda cehenneme döndü

Çin’de faaliyet gösteren kimya fabrikası bir anda cehenneme döndü. Alev topuna dönen fabrikada 3 kişi yaşamını yitirdi.Çin’in kuzeydoğusundaki Cilin eyaletinin Songyüen kentinde faaliyet gösteren kimya fabrikasında yangın çıktı. Şinhua ajansının haberine göre, kimya fabrikasında çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden o 3 kişinin de işçi olduğu belirtildi. Yangın ise gaz tankının patlaması ile meydana geldi. Kimya

Çin’de faaliyet gösteren kimya fabrikası bir anda cehenneme döndü. Alev topuna dönen fabrikada 3 kişi yaşamını yitirdi.Çin’in kuzeydoğusundaki Cilin eyaletinin Songyüen kentinde faaliyet gösteren kimya fabrikasında yangın çıktı. Şinhua ajansının haberine göre, kimya fabrikasında çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden o 3 kişinin de işçi olduğu belirtildi. Yangın ise gaz tankının patlaması ile meydana geldi.

Kimya fabrikası bir anda cehenneme döndü

Kimya fabrikasında meydana gelen patlama ile ilgili hemen soruşturma başlatıldı. Yangında ağır yara alan kişiler ise hemen hastaneye kaldırıldı fakat işçiler kurtarılamadı.

Çin’e uçak taksi geliyor!

Uçan taksiler artık faaliyete geçiyor. Ve Dubai bu uçan taksilerin kullandığı ilk kent olacak. Taksiler Temmuz ayında yollara iniyor.

Çin Uluslararası Radyosu’nun yer verdiği habere göre uçak taksiler Dubai’de faaliyete geçiyor. Dubai’de kullanılacak taksileri Çinli bir firma üretti. Bu firma daha öncede drone üretmişti. EHang şirketi tarafından üretilen uçak taksiler ilk kez Dubai’de kullanılacak. Dubai ulaştırma birimleri, EHang 184 sürücüsüz taksilerin hala deneme aşamasında olduğunu ve tam olarak Temmuz ayında yollara çıkacağını açıkladı.Sürücüsüz olarak kullanılacak olan araçların üzerinde navigasyon sistemi bulunuyor. Bu sayede 100 kilograma kadar olan bir ağırlıktaki yolcuyu 30 dakika boyunca taşıyabiliyor. Uçak taksilerin en dikkat çeken özelliği ise akıllı telefonlardaki uygulamalar ile çağırılabileceği oldu.