DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kırgın Çiçekler neden yok? | 06 Mart 2017

Kırgın Çiçekler neden yok? | 06 Mart 2017

ATV’nin ekranlara kilitleyen dizisi Kırgın Çiçekler neden yok? Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü bekleyen izleyiciler büyük şok yaşadı. Peki Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü ne zaman başlayacak. Kırgın Çiçekler dizisi yetiştirme yurdunda kalan 5 kızın hayat hikayesini anlatıyor. Son yayınlanan bölümde de Mesude, kızını kaçıran Kemal’i bıçaklayıp hastanelik etmişti. Kemal ise Eylül’ü nereye sakladığını söylememekte kararlıydı. Yoğun

ATV’nin ekranlara kilitleyen dizisi Kırgın Çiçekler neden yok? Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü bekleyen izleyiciler büyük şok yaşadı. Peki Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü ne zaman başlayacak.

Kırgın Çiçekler dizisi yetiştirme yurdunda kalan 5 kızın hayat hikayesini anlatıyor. Son yayınlanan bölümde de Mesude, kızını kaçıran Kemal’i bıçaklayıp hastanelik etmişti. Kemal ise Eylül’ü nereye sakladığını söylememekte kararlıydı. Yoğun bakımdan çıkan Kemal polis ekiplerine verdiği ifadede Eylül’ün yerini söyledi. Fakat Kemal polislere yalan söylemişti. Polisler Kemal’in belirttiği adreste Eylül’ü bulamadı. Sakladığı yerde aç susuz bekleyen Eylül’ün ise yayınlanacak olan yeni bölümde öldüğü gösteriliyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Kırgın Çiçekler neden yok?

İzleyiciler büyük heyecan ve merakla Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü bekliyordu. Fakat ATV’yi açtıklarında ‘Başbakan ile gündem özel’ programı ile karşılaştı. Herkesin aklına Kırgın Çiçekler neden yok? sorusu geldi. Merakını gidermek isteyen vatandaşlar ise hemen internete başvurdu. Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü ‘Başbakan ile gündem özel’ programının ardından ekranlara gelecek.

Kırgın Çiçekler neden yok?

Kırgın Çiçekler 06 Mart 2017 fragmanı| Kemal öldü mü?

Kırgın Çiçekler, 74. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Kırgın Çiçekler yeni bölümde neler yaşanacak? Cemre ile Serkan Kemal’den kurtulabilecek mi? Eylül Kemal’in elinden nasıl kurtulacak? Mesude Kemal’e cezasını verecek mi? Kemal ölecek mi? Songül evlenme teklifini kabul edecek mi? Tüm bu soruların cevabı bu akşam saat 21:00’da ATV ekranlarında…