DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 1 Ocak’ta kim elendi? (1 Ocak 2017)

Kısmetse Olur 1 Ocak’ta kim elendi? (1 Ocak 2017)

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur 1 Ocak’ta kim elendi? 1 Ocak 2016 Kısmetse Olur’da eve kim veda etti? Kısmetse Olur haftanın finali 1 Ocak 2016 yayını..\r\n\r\n

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur 1 Ocak’ta kim elendi? 1 Ocak 2016 Kısmetse Olur’da eve kim veda etti? Kısmetse Olur haftanın finali 1 Ocak 2017 yayını..Evlilik programlarının dışında bir platforma sahip olan Kısmetse Olur programı yine değişik olaylara sahne oldu. Son günlerde gelişen olaylarla izleyicileri ekrana başına kilitliyor. Bu haftanın en bomba olayı ise GökRab ilişkisinin bitişi oldu. GökRab hayranları bu bitiş ile resmen yıkıldı. Rabia bu sonu hemen kabullenmese de Gökhan kendisine talip olarak gelen gelin adayı Tuğçe ile konuşmaya başlaşmıştı. Rabia her gün gözyaşlarına boğuluyordu. Didem’in doğum gününde herkes dans ederken Rabia yine gözyaşlarına boğularak bahçeden ayrıldı. Gökhan ise buna aldırmadan Tuğçe’yi dansa kaldırmayı teklif etti. Tuğçe ise bulunduğu ortamdan ötürü kabul etmedi.

Gamze ve Barış arasında yakınlaşma!

Eve olaylı bir şekilde giren gelin adayı Gamze, sonunda biri ile konuşmaya başlamıştı. Damat adaylarından Barış ilk olarak ondan hoşlandığını daha sonra bu fikrinden vazgeçtiğini söylemişti. Ama günler ilerledikçe Gamze’ye karşı birşeyler hissettiğini anlamıştı. Bunun için elinden geleni yapmaya çalışıyordu. Son olarak yapım adayları çift olarak yemeğe gönderdi. Başbaşa yemek yiyen Gamze ve Barış aralarındaki sorunu halletmiş görünüyorlardı.

GökRab tamamen bitti!

Son haftalarda aralarının çok soğuk olmasından sonra gelen kötü haber geldi.  Yaşadıkları büyük aşkı noktalayan çift, herkesi derinden etkiledi. Rabia ise doğum gününün olduğu gün Gökhan’a onun aldığı hediyeleri geri vermek istedi. Buna sinirlenen Gökhan, Rabia’nın bütün verdiklerini çöpe attı. Beklemediği bir durumla karşılaşan Rabia hıçkırıklara boğularak salondan ayrıldı. Tüm bu olanlar yaşanırken damatlar evi gözyaşlarına boğulan Rabia’yı samimi bulmadıklarını ifade ettiler. Gökhan’ın eşyaları çöpe atmasına dayanamayan Rabia gidip çöpten geri çıkardı. Ve ‘O kıydı ama ben kıyamam bunları yine saklayacağım’ dedi.

Kısmetse Olur 1 Ocak’ta kim elendi?

Bu haftanın birincileri Gökhan Sara ve Didem Delen oldu. Elenmesi yönünde en çok ismi yazılan adaylar arasında yeni gelenler vardı. Gelinler evinde Öykü, damatlar evinden de Kaan oldu. Kutudan çıkan süpriz ile birlikte eve 2 kişi veda etti. Bunlarda Öykü ve Kaan oldu.