DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 26 Mart’ta kim elendi? | Öyle bir final yaşanacak ki…

Kısmetse Olur 26 Mart’ta kim elendi? | Öyle bir final yaşanacak ki…

Kısmetse Olur evinde bu hafta öyle bir final yaşanıyor ki… Tüm adaylar gözyaşlarına boğuluyor. Peki Kısmetse Olur 26 Mart’ta kim elendi? Kısmetse Olur evine bu hafta Emre Ubeyli ve Aycan Varış geri döndü. Gelin adayları Emre’yi görünce büyük şok yaşadılar. Bir çok gelin adayı ona talip oldu. Hatta İlkay ile bir tanıma yolunda olan Rabia’nın da

Kısmetse Olur evinde bu hafta öyle bir final yaşanıyor ki… Tüm adaylar gözyaşlarına boğuluyor. Peki Kısmetse Olur 26 Mart’ta kim elendi?

Kısmetse Olur evine bu hafta Emre Ubeyli ve Aycan Varış geri döndü. Gelin adayları Emre’yi görünce büyük şok yaşadılar. Bir çok gelin adayı ona talip oldu. Hatta İlkay ile bir tanıma yolunda olan Rabia’nın da bu sebepten dolayı tartışma yaşadığı ve Emre’den hoşlandığı hakkında iddialar ortaya atıldı. Gelelim bu haftanın bombasına..

Kısmetse Olur 26 Mart’ta kim elendi?

Kısmetse Olur evinde bu haftanın birincileri gelinler evinden Melis Buse Betkayan olurken, damatlar evinden de İlkay Karaoğlan oldu. Melis’in geri dönüşü tüm fanları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Eve girer girmezde damat adaylarından Kemal’e vurulan Melis onunla tanışma yoluna girdi. Aycan’ın köpeği Rolex ise hayatını kaybetti. Aycan gözyaşlarına boğuldu. Bu duruma dayanamayan Onur ise Aycan’a yeni bir köpek aldı. Haftanın finali bu kez çok başka geçti.

Gelin adayları damatlar evinden en çok Onur Yüksel’in adını yazdı. Damatlar evi ise elenmesi yönünde en çok Gamze Göktürk’ü yazdı. Son ana gelince evden Onur’un gideceği kesinleşti. Aycan büyük bir şok yaşadı. Gözyaşları içinde birbiri ile yüzleşen OnAy çifti tüm adayları gözyaşlarına boğdu. Tankut ise OnAy’ı ayırmamak için Onur’un yerine kendisinin gitmek istediğini söyleyerek evi terk etti. Bakalım Pazar gecesi ekranlara gelecek olan yarışmaya bu hafta Onur mu veda edecek ? Yoksa Tankut mu?