DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 26 Ocak fragmanı 341. bölüm / Büyük Sürpriz

Kısmetse Olur 26 Ocak fragmanı 341. bölüm / Büyük Sürpriz

Kanal D’de yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur 25 Ocak Çarşamba 340. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümün ardından herkes yarın yayınlanacak 26 Ocak 341. bölümünde neler olacağını merak ediyor. 26 Ocak Kısmetse Olur evinde neler olacak? KISMETSE OLUR 26 OCAK İlgiyle izlenen yarışmaya Adnan ve Didem çiftinden sonra Sibel ve Gökhan aşkı damga vurmaya devam ediyor.

Kanal D’de yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur 25 Ocak Çarşamba 340. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümün ardından herkes yarın yayınlanacak 26 Ocak 341. bölümünde neler olacağını merak ediyor. 26 Ocak Kısmetse Olur evinde neler olacak?

KISMETSE OLUR 26 OCAK

İlgiyle izlenen yarışmaya Adnan ve Didem çiftinden sonra Sibel ve Gökhan aşkı damga vurmaya devam ediyor. Didem’in Adnan’a hazırladığı romantik sürpriz ve yüzük hediyesi hayranlarını çok mutlu etti. Sık sık tartışmalarıyla gündeme gelen çiftin sonunda yüzü gülüyor. Didem’in resti karşısında Adnan’da bir sürpriz hazırlamaya karar veriyor. Damatlar evine çağırdığı Didem’i yerleri donattığı güllerle karşılıyor.Kısmetse Olur 26 OcakKısmetse Olur evinde sürprizler birbirini kovalıyor. Gelecek bölüm neler olacağını fragmanda izleyebilirsiniz.