DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 29 ocak elenen isim belli oldu

Kısmetse Olur 29 ocak elenen isim belli oldu

Kısmetse Olur 29 ocak elenen isim yine yayınlanmadan önce sızdırıldı. Hakkında onlarca iddiaya rağmen reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran Kanal D’nin başarılı izdivaç programı ‘Kısmetse Olur’ takipçileri şimdi haftanın finalinde kimin veya kimlerin elendiğini merak ediyor.Her hafta olduğu gibi bu haftada programa veda eden isim yayınlanmadan önce sosyal medyada açıklandı. Program hakkına bu bilgilere

Kısmetse Olur 29 ocak elenen isim yine yayınlanmadan önce sızdırıldı. Hakkında onlarca iddiaya rağmen reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran Kanal D’nin başarılı izdivaç programı ‘Kısmetse Olur’ takipçileri şimdi haftanın finalinde kimin veya kimlerin elendiğini merak ediyor.Her hafta olduğu gibi bu haftada programa veda eden isim yayınlanmadan önce sosyal medyada açıklandı. Program hakkına bu bilgilere kimin nasıl ulaştığı henüz belli olmasa da, iddialar bu  zamana kadar hep doğru çıktı. Kısmetse Olur 29 ocak’ta eve kim veda etti sorusunun cevabı yazının devamında.

KISMETSE OLUR 29 OCAK ELENEN İSİM

Serap ile dışarıda aşk yaşadığı iddia edilen Berker evden diskalifiye oldu. Hafta içerisinde Onur ve Aycan büyük tartışma içine girecekler. Araları limoni olan OnAy çifti hafta sonu barışacak. Barışmaları ise eleme gecesi Onur’un çok sayıda ismi yazılmasından dolayı gerçekleşecek. Elenmesi için en çok ismi yazılan Onur olacak. Aycan ise çok üzülecek dayanamayıp, sarılıp barışacaklar. Gelinler evinden de en çok ismi yazılan aday Sibel oldu. Fakat Berker evden diskalifiye olduğu için evde eleme olmayacak. Yapım reyting olsun diye yalandan Onur ve Sibel’i ayağa kaldıracak.Adnan ve Didem arasında ise aile krizi yaşanacak. AdDid çiftinin arası ciddi anlamda bozulacak. Kriz Adnan’ın ailesinin gelmemesinin yüzünden çıktı. Didem konuyu büyütürken Adnan alttan almaya çalıştı.