DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 321. Bölüm Fragmanı İzle (3 Ocak 2017)

Kısmetse Olur 321. Bölüm Fragmanı İzle (3 Ocak 2017)

Kısmetse Olur 321. bölüm fragmanı izle / Kısmetse Olur 3 Ocak 2017 Fragmanı izle. Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte fragman…

Kısmetse Olur 321. Bölüm Fragmanı İzle / Kısmetse Olur 3 Ocak 2017 Fragmanı izle. Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte fragman..Kanal D’nin fenomen programını Kısmetse Olur’un yeni fragmanı kanalın internet sitesinde yayınlandı. İstanbul’un en ünlü mekanlarından biri olan Reina’da yılbaşı gecesi meydana gelen saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Dün gece yayınlanacak olan Kısmetse Olur Haftanın Finali bölümü saldırıda hayatını kaybedenlerin acısından ötürü yayınlanmadı. Pazar gecesi yayınlanmayan Haftanın Finali bugün öğlen 12.45’de ekranlara geldi. Haftanın finalinde yine hareketli dakikalar yaşandı.

Kısmetse Olur 321. Bölüm Fragmanı İzle (3 Ocak 2017)

Bu haftanın birincileri gelinler evinden Didem Delen damatlar evinden de Gökhan Sara oldu. Ödül yemeğine giden Didem Delen ve Gökhan Sara güzel vakit geçirdi. Final gecesine ise Gökhan ve Sibel hakkında çıkan iddialar damgayı vurdu. Ekranlara gelen VTR’de yılbaşı partisinde Sibel’in damat adayı Gökhan’ın karşısında dans ettiği görüntüler geldi. Bu görüntüler karşısında tüm adaylar şok oldu. Gelin adaylarının çoğu özellikle Gamze Taşkın ve Öykü ikilinin birbirinden hoşlandıklarını iddia etti. Ve büyüyen konu adaylar arasında tartışmaya neden oldu. Sibel ise yapılan bu yorumlardan dolayı aşırı sinirlenerek gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak yaşanan olaylara artık dayanamadığını ve evden gitmek istediğini söyledi.

Kısmetse Olur’a kim veda etti?

Seda hanım gelin ve damat adaylarını oylarını kullanmaları için teker teker sandık başına gönderdi. Oylarını kullanan adaylar haftanın birincilerini ve koruma altına alınan adayların isimlerini yazamıyordu. Kullanılan oyların bulunduğu sandığı açan Seda hanım oyları açıklamaya başladı. Elenmesi yönünde en çok isimi yazılan adaylar Öykü ve Kaan oldu. Seda hanım daha sonrasında haftanın birincileri olan Gökhan ve Didem’i yanına çağırdı. Kutudan çıkan süprizi merakla bekleyen adaylar elenecek olan arkadaşlarının yanına gitti. Kutudan ise elenmesi için ayağa kalkan her iki adayında eve veda edeceği açıklandı. Ve 10.000 lira değerindeki para ödülünü oyların çeşit olması ile yarı yarı aldılar. Böylece eve veda eden isimler gelinler evinden Öykü, damatlar evinden de Kaan oldu. Elenen isimlerin yerine gelecek kişiler ise merakla bekleniyor. Kısmetse Olur’a yeni gelen adaylar kim?

AYÇA VE AYKUT GERİ EVE GERİ Mİ GİRDİ?

Kısmetse Olur yine bombalarından birini patlattı. Elenen isimlerin yerine dışarıda aşk yaşayan Ayça Ekin Beğen ve Aykut Alagöz’ün geleceği iddia edildi. Ama yayınlanan bölümde gelinler evine ve damatlar evine başka isimler dahil oldu.