DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 322. Bölüm Fragmanı | 4 Ocak 2017 Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 322. Bölüm Fragmanı | 4 Ocak 2017 Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 322. Bölüm Fragmanı İzle / 4 Ocak 2017 bölüm fragmanı izle. Kısmetse Olur’un yarın ki fragmanı yayında. Yarın neler olacak?\r\n\r\n

Kısmetse Olur 322. Bölüm Fragmanı İzle / 4 Ocak 2017 bölüm fragmanı izle. Kısmetse Olur’un yarın ki fragmanı yayında. Yarın neler olacak?Fenomen program Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yayınlandı. Her gün heyecan ve merakla izlediğimiz evlilik programında sürekli bombalar yaşanıyor. Son olarak Kısmetse Olur evinin tüm adayları Gökhan ve Adnan arasında seçim yapmakla karşı karşıya kaldı. Evin içerisinde tehlike çanları çalınca, hem gelin adayları hem de damat adayları korkuya kapıldı. Seda hanımın da eve girmesi ile birlikte korkular iyice yükseldi.

Kısmetse Olur 322. Bölüm Fragmanı İzle

Seda hanım Adnan ve Gökhan’ı yanında çağırdı. Tüm adaylardan ikisi arasında oy kullanmalarını istedi. Oylamanın sonucunda da en az isimi söylenen kişinin Kısmetse Olur evine veda edeceğini söyledi. Bunu duyan gelin adaylarından Didem Delen gözyaşlarına boğuldu.

Kısmetse Olur 4 Ocak 2017 Bölüm Fragmanı

Didem’in yanı sıra Gökhan’a talip gelen Tuğçe Ergişi de gözyaşlarını tutamadı. Oylarını kullanan adaylar evden veda edecek ismi belirledi. Ve eve veda eden isim Gökhan Sara oldu.

Kısmetse Olur’a bu hafta kim veda etti?

Seda hanım gelin ve damat adaylarını oylarını kullanmaları için teker teker sandık başına gönderdi. Oylarını kullanan adaylar haftanın birincilerini ve koruma altına alınan adayların isimlerini yazamıyordu. Kullanılan oyların bulunduğu sandığı açan Seda hanım oyları açıklamaya başladı. Elenmesi yönünde en çok isimi yazılan adaylar Öykü ve Kaan oldu. Seda hanım daha sonrasında haftanın birincileri olan Gökhan ve Didem’i yanına çağırdı. Kutudan çıkan süprizi merakla bekleyen adaylar elenecek olan arkadaşlarının yanına gitti. Kutudan ise elenmesi için ayağa kalkan her iki adayında eve veda edeceği açıklandı. Ve 10.000 lira değerindeki para ödülünü oyların çeşit olması ile yarı yarı aldılar. Böylece eve veda eden isimler gelinler evinden Öykü, damatlar evinden de Kaan oldu. Elenen isimlerin yerine gelecek kişiler ise merakla bekleniyor.

AYÇA VE AYKUT GERİ EVE GERİ Mİ GİRDİ?

Kısmetse Olur yine bombalarından birini patlattı. Elenen isimlerin yerine dışarıda aşk yaşayan Ayça Ekin Beğen ve Aykut Alagöz’ün geleceği iddia edildi. Ama yayınlanan bölümde gelinler evine ve damatlar evine başka isimler dahil oldu.