DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 323. Bölüm Fragmanı İzle (5 Ocak 2017)

Kısmetse Olur 323. Bölüm Fragmanı İzle (5 Ocak 2017)

Kısmetse Olur 323. Bölüm Fragmanı İzle / Kısmetse Olur 5 Ocak Perşembe fragmanı izle. Kısmetse Olur yarın neler oluyor? Adnan Didem’e evlenme teklifimi ediyor.\r\n\r\n

Kısmetse Olur 323. Bölüm Fragmanı İzle / Kısmetse Olur 5 Ocak Perşembe fragmanı izle. Kısmetse Olur yarın neler oluyor? Adnan Didem’e evlenme teklifimi ediyor.Kısmetse Olur’un yarın ki fragmanında olaylar iyi büyüyor. Son iki gündür hararetli devam eden programın yeni bölümünde neler olacak? Gökhan’ın evden elenmesinden sonra aşkını itiraf eden Sibel, evi salladı. Gökhan ise Sibel’e kaşı boş olmadığını açıkladı. Bu durum hem damatlar evini hemde gelinler evini şoka uğrattı. Ünal ise Gökhan’ın resmini çöpe attı. Sibel buna dayanamayıp gidip çöpten resmi geri aldı.

Kısmetse Olur 323. Bölüm Fragmanı İzle

Yarın ki fragmanda yeni gelen aday ile konuşan Gamze kameralara yansıyor. Bu görüntüler damatlar evine verilince Barış gözyaşlarını tutamıyor. Aycan ve Onur’un arasıda limoni gibi sanki. İzleyip görelim yarın neler olacak?

ADNAN DİDEM’E EVLENME TEKLİFİ Mİ EDİYOR?

Kısmetse Olur evinin en fenomen çiftlerinden biri olan AdDid yani Adnan ile Didem’in neşeli dakikaları gözlerden kaçmıyor. Gelen iddialar arasında Kartepe’ye giden çift mutlu dolu anlar yaşayacak. En bomba haber ise Adnan Didem’e evlenme mi teklif edecek? İşte yarın ki fragman…Her gün heyecan ve merakla izlediğimiz evlilik programında sürekli bombalar yaşanıyor. Son olarak Kısmetse Olur evinin tüm adayları Gökhan ve Adnan arasında seçim yapmakla karşı karşıya kaldı. Evin içerisinde tehlike çanları çalınca, hem gelin adayları hem de damat adayları korkuya kapıldı. Seda hanımın da eve girmesi ile birlikte korkular iyice yükseldi.Seda hanım Adnan ve Gökhan’ı yanında çağırdı. Tüm adaylardan ikisi arasında oy kullanmalarını istedi. Oylamanın sonucunda da en az isimi söylenen kişinin Kısmetse Olur evine veda edeceğini söyledi. Bunu duyan gelin adaylarından Didem Delen gözyaşlarına boğuldu.Didem’in yanı sıra Gökhan’a talip gelen Tuğçe Ergişi de gözyaşlarını tutamadı. Oylarını kullanan adaylar evden veda edecek ismi belirledi. Ve eve veda eden isim Gökhan Sara oldu.Kısmetse Olur 323. Bölüm Fragmanı İzle / 5 Ocak 2017 bölüm fragmanı izle. Kısmetse Olur’un yarın ki fragmanı yayında. Kısmetse Olur’da yarın neler olacak? Evlenme teklifimi yapılacak?