DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 324. Bölüm Fragmanı İzle / 6 Ocak 2017

Kısmetse Olur 324. Bölüm Fragmanı İzle / 6 Ocak 2017

Kısmetse Olur 324. Bölüm Fragmanı İzle / 6 Ocak 2017 Kısmetse Olur 6 Ocak 2017 Bölüm Fragmanı İzle. Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yayınlandı. İşte Kısmetse Olur’un yarınki fragmanı..

Kısmetse Olur 324. Bölüm Fragmanı İzle / 6 Ocak 2017 Kısmetse Olur 6 Ocak 2017 Bölüm Fragmanı İzle. Kısmetse Olur’un yeni fragmanı yayınlandı. İşte Kısmetse Olur’un yarınki fragmanı..Kısmetse Olur’un heyecan dolu bölümleri hız kesmeden devam ediyor. Bugünkü bölümde Adnan ile Didem’in romantik dakikaları damga vurdu. Geçtiğimiz gün Didem’in hazırladığı sürprize sevinmeyen Adnan’ın tüm o davranışları bugün yapacağı sürpriz içinmiş meğer. Dün Didem’i verdiği tepki ile son derece üzen Adnan planını tıkır tıkır işlediği için mutluydu. Bugün de beraber Kartepe’ye giden çifti büyük bir mutluluk bekliyordu. Sevilen çift karın keyfini doyasıya çıkardılar. Ardından romantik yemeğe giden çift özenle hazırlanmış masaya oturdu. Ve beklenen an geldi, Adnan elindeki yüzük ile Dideme evlenme teklifi etti.

Kısmetse Olur 324. Bölüm Fragmanı İzle / 6 Ocak 2017

Kısmetse Olur’un yeni fragmanı bugünkü bölümünün hemen ardından yayınlandı. Kısmetse Olur’un yeni fragmanı programın kendi internet sitesinde de yayınlandı. Acaba Kısmetse Olur’da yarın ne olacak? Bugün ekranlara gelen bölümde Adnan’ın Didem’e evlenme teklifi ettiği görüntüler tüm AdDid fanlarını havalara uçurdu.

Adnan’dan Didem’e evlenme teklifi

Gökhan ve Sibel aşkında son durum!

Kısmetse Olur’un yarın ki fragmanında olaylar iyi büyüyor. Son iki gündür hararetli devam eden programın yeni bölümünde neler olacak? Gökhan’ın evden elenmesinden sonra aşkını itiraf eden Sibel, evi salladı. Gökhan ise Sibel’e kaşı boş olmadığını açıkladı. Bu durum hem damatlar evini hemde gelinler evini şoka uğrattı. Ünal ise Gökhan’ın resmini çöpe attı. Sibel buna dayanamayıp gidip çöpten resmi geri aldı.Bugün ise damatlar evine yeni giren aday Ünal Taylı, talip olduğu Sibel’den özür diledi. Sibel’in Gökhan’a yaptığı ilan-ı aşkın ardından evde sular durulmadı. Bu durum hem Tuğçe’yi hemde Rabia’yı şoka uğrattı. Gelişen bu olaylar karşısında kendisine yapılanları hazmedemeyen Ünal çok farklı tepkiler vermişti. Yaptığı bu hareketin yanlış olduğunu fark eden Ünal gidip Sibel’den özür diledi. Sibel ise Gökhan’ın eve vedasının ardından çok durgundu. Bahçede oturduğu sırada yanın gelen Ünal’ın dilediği özrü kabul etti. Böylece aralarındaki sorunu hallettiler.