DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da büyük eleme gecesi!

Kısmetse Olur’da büyük eleme gecesi!

Kısmetse Olur bu hafta hiç yaşanmamış bir final gecesine imza atıyor. Evin en sevilen isimlerinden olanların arasında olduğu 3 kişi eleniyor. Bu hafta Kısmetse Olur’da kimler eleniyor.\r\n\r\n

Kısmetse Olur bu hafta hiç yaşanmamış bir final gecesine imza atıyor. Evin en sevilen isimlerinden olanların arasında olduğu 3 kişi eleniyor. Bu hafta Kısmetse Olur’da kimler eleniyor.Kanal D ekranlarında seyircileri ile buluşan fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’a bu hafta bir değil tam üç kişi veda ediyor. Elenen isimler daha önceden internete sızdı. Fakat bu hafta neden bir değil de 3 kişi birden eleniyor? Ortaya atılan iddialardan biri programın daha fazla reyting alması oldu. Program reytinglerin yükselmesi için bir çok yola başvurdu. En son olarak 8 Aralık Perşembe günü damat adaylarından Berker’in şok görüntülerini ortaya çıkardı. Ama damat adayı Berker, bu fotoğrafların eski zamana ait olduğunu ve her şekilde bunu ispatlayacağını söyledi. Çıkan bu fotoğraflara gelin adaylarından Mehtap’ın tepkisi ise çok sert oldu. Berker ise Mehtap’ın bu şekilde tepki vermesine çok sinirlendi.

AYÇA VE AYKUT DIŞARIDA AŞKA YELKEN AÇTILAR

Kısmetse Olur evinin hem ilk sezon hemde ikinci sezon damgasını vuran gelin adayı Ayça Ekin Beğen ve Aykut arasında büyük bir aşk başladı. Ayça Ekin Beğen 2. sezonda girdiği eve hakkında çıkan iddialar yüzünden elenmişti. Elenmeden öncede damatlar evinden Aykut Alagöz’e ilgisi belli etmiş, elendikten sonra da bunu tavrını devam ettirmişti. Ama yapımın bir oyunu daha vardı. Evden elenen 3 gelin adayını eve geri girmesi için damatlar evinde oylamaya sundu. Bu gelin adayları ise Serap, Esra ve Ayça’ydı. En çok oyu alan Esra gelinler evine girdi. Gelin adaylarının dikkatini çeken ise Aykut’un da Ayça’ya karşı bir ilgisi olduğu ve bu sebepten ötürü oyunu Ayça’dan yana kullanması oldu. Ve haftanın finalinde ilk işleri Aykut’u evden göndermek oldu. Evden elenen Aykut ve Ayça dışarı da büyük bir aşka yelken açtılar. Snapchat ve instagram üzerinden bir sürü fotoğraf ve video yayınladılar.

KISMETSE OLUR’A 3 KİŞİ BİRDEN VEDA EDİYOR

11 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan haftanın finalinde gözyaşları sel oluyor. Hem gelinler evi hem de damatlar evi kutudan çıkan sonuca büyük bir tepki gösteriyor. Eve veda eden 3 isim ise gelinler evinden Hazal Babalık, Esra Yağan ve damatlar evinden Şahin Nart oluyor. Semih ile bir ilişki içerisinde olan Hazal’ın elenmesi sette büyük bir sıkıntı çıkarıyor. Bu karara sinirlenen Semih ise evi terk ediyor. Elenen 3 yarışmacının yerine ise kimin geldiği henüz bilinmiyor.