DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da büyük kavga! Mehtap ve Gamze birbirine girdi

Kısmetse Olur’da büyük kavga! Mehtap ve Gamze birbirine girdi

Kısmetse Olur programı bugün yine büyük bir skandala imza attı. Kısmetse Olur’da büyük kavga çıktı. Evden kim diskalifiye oldu?

Kanal D ekranları bugün yine bir büyük olaya imza attı. Kısmetse Olur Mehtap ve Gamze birbirine girdi. Çıkan büyük kavga sonucu Kısmetse Olur evinden kim diskalifiye oldu.Kanal D’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Kısmetse Olur, bugün büyük bir kavgaya şahit oldu. Haftasonu ekranlara gelen final gecesinde de büyük olaylar yaşanmıştı. Final gecesine 3 çift olarak giren yarışmacılar aralarında çıkan tartışma sonucu sadece bir çift kaldı. En gözde çift olan Adnan ve Didem yaşadıkları tartışma sonucu araları çok kötüye gitti. Ve ileri seviyeye taşınan tartışmanın sonu ayrılık ile noktalandı. Didem, Adnan’ın ona hediye ettiği yüzüğü çıkarıp attı. Adnan ise karşılaştığı bu tepkiyle bir şok yaşadı. Daha sonrasında yarışmacılar eve veda etmesini istediği adayların isimlerini yazmaya başladılar.

KISMETSE OLUR DİDEM DELEN BAYILDI

Haftanın finalinde oylarını kullanan damat adaylarının bir kısmı Adnan ile yaşadığı tartışmadan dolayı elenmesi yönünde en çok Didem Delen’i yazdılar.Program sunucusu Seda hanımın oyları açınca eleme potasına giren adaylardan biri Didem Delen oldu. Evden gidebileceği ihtimali olduğunu düşünen Didem Delen gözyaşlarını tutamadı. Adnan ise Didem’in gözyaşlarına dayanamayıp yanına gitti. Didem’in masaya koyduğu yüzüğü alıp parmağına geri taktı. Sevilen çift birbirine sarılıp ağlamaya başladı. Bu üzüntüye daha fazla dayanamayan Didem bir anda Adnan’ın kollarına yığılıverdi. Telaşa kapılan tüm adaylar hemen sağlık ekiplerini çağırdılar. Didem’e hemen müdahale edildi. Ve eve veda eden isimler gelin adaylarının elenmesini istediği iki aday Boğaçhan Tuzcu ve eve yeni giren Gürkan oldu. Eve veda eden Boğaçhan ve Gürkan’ın yerine yeni aday Kaan geldi.

KISMETSE OLUR’DA BÜYÜK KAVGA!

Programın en ses getiren yarışmacılarından biri olan Mehtap Taşkıran yine kendini gösterdi. Agrasif ve sinirli yapısı ile tanınan gelin adayı Gamze Taşkın ile büyük bir kavga yaşadı. Mehtap eski aday olduğu ve hala sevdiğini iddia ettiği damat adayı Berker için Gamze ile tartışmaya başladı. Mehtap’ın tahriklerine daha fazla dayanamayan Gamze Taşkın atağa geçti. İkili arasında büyük kavga çıktı. Programın yapısı bu tarz şeylere karşı olduğu için Seda hanım gelin adaylarına ihtar vermeye geldi. Fakat ikisinin de 2 ihtarı vardı. 3 ihtar alan evden diskalifiye oluyordu.

MEHTAP TAŞKIRAN DİSKALİFİYE OLDU

Seda hanım damat adaylarını gelinler evine çağırarak tüm adayları bir araya topladı. Tüm yarışmacılar Mehtap ve Gamze arasında seçim yapacaktı. Mehtap’ın bu tarz davranışlarına daha fazla dayanamayan tüm adaylar Mehtap’ın gitmesi yönünde oy kullandı. Eksiksiz bir şekilde gitmesi için oy olan Mehtap, evden diskalifiye olan isim oldu.