DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? (25 Aralık 2016)

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? (25 Aralık 2016)

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 25 Aralık 2016 tarihinde Kısmetse Olur’da kim elendi? Bu haftanın birincileri kim oldu? Elenen ismin yerine kim geldi?En çok izlenen evlilik programı listesine giren Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 25 Aralık 2016 tarihinde Kısmetse Olur’a kim veda etti? İşte o isim final gecesinden önce internete sızdı.Kanal D’nin en

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 25 Aralık 2016 tarihinde Kısmetse Olur’da kim elendi? Bu haftanın birincileri kim oldu? Elenen ismin yerine kim geldi?En çok izlenen evlilik programı listesine giren Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 25 Aralık 2016 tarihinde Kısmetse Olur’a kim veda etti? İşte o isim final gecesinden önce internete sızdı.Kanal D’nin en çok izlenen ve sevilen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu haftanın elenen ismi belli oldu. Geçen haftalarda da olduğu gibi final gecesinden önce internete sızan isim bakın kim oldu? Bu hafta içerisinde bir çok olaya hep beraber şahit olduk. Hele ki geçtiğimiz final gecesi olaylar bir türlü durmak bilmiyordu. Mutlu bir şekilde final gecesine giren çiftler teker teker ayrılmaya başladılar. Program sunucusu Seda hanım ise bunun şaşkınlığı içerisindeydi. Gökhan ve Rabia’nın ayrılmasının ardından Didem ve Adnan arasında çıkan büyük tartışmada ayrılık ile sonlandı. Bunu fırsat bilen damat adayları elenmesi için gelin adaylarından Didem’i yazdı. Eleneceği sanan ve Adnan ile yaşadığı büyük tartışmadan etkilenen Didem bir anda bayıldı. Bu olayın ardından Adnan ile aralarındaki sorunu hallettiler.

Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kısmetse Olur’un 25 Aralık 2016 tarihinde yayınlanacak bölümde eve veda eden isim belli oldu. Bu haftanın birincileri Adnan Kızıltaş ve Rabia Karaca olacak. Fakat Gökhan ve Rabia’nın arası hala düzelmedi. Gelen iddialar arasında Gökhan’ın Rabia’yı aldattığı ve çok kötü kavga ettikleri var. Hatta daha da ileri giden damat adayı Gökhan Sara, gelin adayı Rabia Karaca’ya el kaldırmış. Ve aşklarının tamamen bittiği söyleniyor. Bu hafta elenmesi yönünde en çok ismi yazılan aday damatlar evinden Turgay Tepe oldu. Çeki Rabia’nın alması gelinler evini korumuştu.

MEHTAP TAŞKIRAN DİSKALİFİYE OLDU

Programın en ses getiren yarışmacılarından biri olan Mehtap Taşkıran yine kendini gösterdi. Agrasif ve sinirli yapısı ile tanınan gelin adayı Gamze Taşkın ile büyük bir kavga yaşadı. Mehtap eski aday olduğu ve hala sevdiğini iddia ettiği damat adayı Berker için Gamze ile tartışmaya başladı. Mehtap’ın tahriklerine daha fazla dayanamayan Gamze Taşkın atağa geçti. İkili arasında büyük kavga çıktı. Programın yapısı bu tarz şeylere karşı olduğu için Seda hanım gelin adaylarına ihtar vermeye geldi. Fakat ikisinin de 2 ihtarı vardı. 3 ihtar alan evden diskalifiye oluyordu.Seda hanım damat adaylarını gelinler evine çağırarak tüm adayları bir araya topladı. Tüm yarışmacılar Mehtap ve Gamze arasında seçim yapacaktı. Mehtap’ın bu tarz davranışlarına daha fazla dayanamayan tüm adaylar Mehtap’ın gitmesi yönünde oy kullandı. Eksiksiz bir şekilde gitmesi için oy olan Mehtap, evden diskalifiye olan isim oldu.