DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kanal D’nin büyük izleyici kitlesine sahip programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Bu hafta Kısmetse Olur evine veda eden isim ifşa oldu. İşte elenen isim..\r\n\r\n

Kanal D’nin büyük izleyici kitlesine sahip programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Bu hafta Kısmetse Olur evine veda eden isim ifşa oldu. İşte elenen isim..Kanal D’nin gündüz kuşağında birinci sıraya oturan programı Kısmetse Olur’da heyecan bitmiyor. Kısmetse Olur evi bir haftayı daha geride bıraktı. Peki bu hafta eve veda eden isim kim oldu. Evde bu hafta yaşanan olayla yarışmacıları adeta şoke etti. Damatlar evinden yakışıklı damat adayı Tolga’nın gece kulubünde çekilmiş fotoğrafları ekranlara gelince tüm adaylar büyük bir şok yaşadı. Programın kurallarına aykırı olan bu durum damat adayı Tolga Kulakçı’nın evden diskalifiye olmasına neden oldu. Damat adayı Tolga Kulakçı’nın elenmesi ile eve yeni damat adayı dahil oldu.

Kısmetse Olur’a veda eden isim belli oldu

kismetse-olurPolemik ve tartışmaların eksik olmadığı programda bu hafta elenen isim gelinler evinden Serap oldu. Serap, damatlar evinden Aykut ile ilgileniyordu. Gelin adayı Serap’ın elenmesi ile eve yeni bir gelin adayı dahil olacak. Damat adayı Tolga’nın elenmesinden sonra eve dahil olan isim ise Hazal için eve katıldığını açıkladı. Hazal ise geçtiğimiz hafta geçen sezonun damat adayı Semih Kurtulmuş ile bir yola girmişti. Damat adayının Hazal’a talip olması damatlar evini fazla huzursuz edecek gibi gözüküyor.Gelin adayı Serap’ın elenmesinden sonra eve yeni gelecek gelin adayının kime talip olacağı oldukça merak konusu oldu.