DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da kim elendi? (20 kasım 2016)

Kısmetse Olur’da kim elendi? (20 kasım 2016)

Gündüz kuşağının en çok izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’da kim elendi? Bu hafta Kısmetse Olur evine kim veda etti ve yerine gelen isim bakın kim çıktı?\r\n

Gündüz kuşağının en çok izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’da kim elendi? Bu hafta Kısmetse Olur evine kim veda etti ve yerine gelen isim bakın kim çıktı?Kanal D‘nin reytingleri alt üst eden evlilik programı Kısmetse Olur her hafta yepyeni konu ve tartışmalarla ekranlara geliyor. Bu hafta ise HazSem fanları büyük bir merak içerisindeydi. Hazal ve Semih ne zaman barışacak?  Yada barışacak mı? İkili arasındaki soğuk rüzgarlar bu haftada devam ederken gelinler evinden Gamze Göktürk’ün Semih’e aday olması Hazal’ı çileden çıkardı. Gamze, Hazal ile Semih’in ayrılışından fırsat bulup atağa geçti. Semih ise Gamze’yi bir kardeş gibi gördüğünü ve sergilediği fevri tavırlarını düzeltmesi için yardımcı olacağını söyledi. Fakat Gamze bu tavrı istediği gibi anlayarak gelinler evinde Hazal’ı çıldırtmayı başardı.

Kısmetse Olur’da kına gecesi

Büyük kavga ve engelleri atlattıktan sonra güzel bir yola giren Adnan Kızıltaş ve Didem Delen’in ilişki son sürat devam ediyor. Perşembe günü Adnan Kızıltaş’ın yaptığı süpriz ile dışarıda bir yemeğe çıkan çift mutluluk dolu anlar yaşadı. Adnan Kızıltaş, Didem Delen’i sahil kenarında bir yerde yemeğe götürdü. Sevilen çift güzel bir konuşma yaparken Adnan cebinden yüzük çıkardı. Gördüğü yüzük ile şoka uğrayan Didem ise mutluluktan havaya uçtu. Daha bu şoku atlatamayan Didem bir şokla daha karşı karşıya kaldı. Birden çıkan kemancı ve klarnetçi en güzel parçalarını çiftin dans etmesi için seslendirdi. Elindeki yüzük ile sevinçten uçan Didem gelinler evinde mutluluğu arkadaşları ile paylaştı. Ertesi gün ise Adnan’ın aldığı yüzük ile dalga geçen damat adayları yine yapacaklarını yaptı. Damat adayları Adnan’ı gelin yaptı ve kına yakmaya başladılar. Adnan’ı ortaya oturtup etrafında kına eşliğinde dönmeye başladılar. Daha sonrasında ise neler olacak büyük merak konusu..

Kısmetse Olur’da kim elendi?

kismetse-olur-okanKısmetse Olur evine bu hafta veda eden isim Okan oldu. Okan bundan 2 3 hafta önce Gamze Göktürk’e aday olarak gelmişti. Hatta eve geldiği ilk gün Gamze’ye getirdiği çeyiz bohça ile akıllara kazınmıştı. Eve veda eden Okan’ın yerine gelen isim ise herkesi şoke etti. Damatlar evine yeni giren aday geçen sezondan Melis Buse Betkayan’a talip gelen Boğaçhan Tuzcu oldu.

Boğaçhan Tuzcu Kimdir?

bogachan_tuzcu_kimdir_Boğaçhan Tuzcu 26.05.1992 doğumludur. Aslen Rizeli olan yarışmacının annesi babası ayrı. Kendisi ise çanta üzerine bir işletme sahibi. Boğaçhan Tuzcu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunudur.