DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da Hazal ve Melis kavga etti

Kısmetse Olur’da Hazal ve Melis kavga etti

Büyük izleyeci kitlesine sahip olan Kısmetse Olur programında her gün yeni bir olay yaşanıyor.Bugün ekrana gelen yeni bölümde ise Melis ve Hazal’ın kavgası damga vurdu.

Kanal D ekranlarının fenomen programı Kısmetse Olur’da sular durulmuyor. Her güne yeni bir aksiyon, kavga ve şoklarla başlayan program bugünü de boş geçmedi.

KISMETSE OLUR DA YENİ KAVGA

kismetse-olur-hazal-melis

kismetse-olur-hazal-melis2

Kısmetse Olur evine Emre aday olarak katılan Hazal, uzun uğraşlarının sonunda Emre ile bir yola çıkmayı başarmıştı.Aralarındaki ilişkinin daha da ilerlemesinin ardından çift birbirlerine aşklarını ilan edip evde sevgili olarak devam ediyorlardı.Yeni çift bu birlikteliklerini evlilik yolunda ilk adımlarını atarak Kısmetse Olur evinde nişan töreni yaptılar.Hem aşk hemde dostluk anlamında büyük yol sarf eden Hazal evdeki bütün kızlarla iyi geçiniyordu.Arada sırada Melis ile atışsa da sonradan tatlıya bağlanıyordu.Bugün izleyenler bu görüntülerle şok oldu.Hazal ile Melis bahçede sohbet ederken birden sinirlerin gerilmesi ile birbirlerine yükselmeye başladılar.Ve olay kavgaya dönüştü.Evdeki gelin adaylarının araya girmesiyle kavga son buldu.

HAZAL KISMETSE OLUR’A VEDA MI EDECEK?

Kısmetse Olur programının formatı gereği adaylar arası fiziksel temasın kesinlikle yasak olduğu ve 3 ihtarın sonunda adayların evden diskalifiye olacağı biliyordu. Hazal ise bugünkü kavgasının ardından acaba diskalifeye mi olacak sorusunu akıllara getirdi.Olayın ardından program sunucusu Seda hanımın eve gelmesiyle Hazal ilk ihtarını aldı.İlk ihtarının olması nedeni ile Hazal eve veda etmedi.