DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da bugün kim elendi? 22 Ocak haftanın finali

Kısmetse Olur’da bugün kim elendi? 22 Ocak haftanın finali

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Kısmetse Olur’ programında bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. ‘Kısmetse Olur haftanın finali’ bu akşam 23:30’da yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki programa hangi isim veya isimler veda edecek? Kısmetse Olur’da bugün kim elendi? İşte program hakkında tüm merak edilenler.Geçtiğimiz günlerde programa geri dönen Tankut kiminle aşk yaşayacak? Gelinler evinden Tuğçe’nin Tankut’a

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Kısmetse Olur’ programında bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. ‘Kısmetse Olur haftanın finali’ bu akşam 23:30’da yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki programa hangi isim veya isimler veda edecek? Kısmetse Olur’da bugün kim elendi? İşte program hakkında tüm merak edilenler.Geçtiğimiz günlerde programa geri dönen Tankut kiminle aşk yaşayacak? Gelinler evinden Tuğçe’nin Tankut’a gösterdiği yoğun ilgi şimdiden herkesin dikkatini çekmiş durumda. Takut ve Tuğçe aşkı başlayacak mı ilerleyen günlerde belli olacak.

Kısmetse Olur’da bugün kim elendi? 22 Ocak 2017

Kanal D’nin gündüz kuşağının ekranlara kilitleyen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta elenen isim belli oldu. Bu haftanın birincileri gelinler evinden Aycan olurken, damatlar evinden de Akın oldu. Akın ise hak ettiği yemeği Onur’a devretti. Onur ve Aycan başbaşa yemek yedi. Fakat yemeğin ortalarında tartışan çift yemeği Akın ve Merve’ye bırakacak. Merve ise bu esnada Akın’a olan hislerini açıkça belli etti. Bakalım ikili arasında yeni aşk doğacak mı? Akın daha önceden Tuğçe ile görüşüyordu. Tuğçe de bu hafta Tankut ile bir yola çıktı.Kısmetse Olur’a veda eden ismi belirlemek için adaylar oylarını kullanmaya gitti. Kısmetse Olur 20. hafta finalinde gelinler evinden en çok ismi yazılan aday Sibel olurken, damatlar evinden de Arca oldu. Ve çeki Aycan’ın alması ile eve veda eden isim Arca oldu. Elenen isimin yerine damatlar evine kimse girmedi. Gelen iddialar arasında Pazartesi günü eve giren damat adayı Gökhan Sara olacağı var. Sibel ise Gökhan’ın eve konuk olarak girdiğini sanacak daha sonradan temelli geldiğini öğrenince havalara uçacak. Berker ve Adnan ise bu duruma çok bozulacak.