DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? (16 ekim 2016)

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? (16 ekim 2016)

Kısmetse Olur evine bu hafta kim veda etti? Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Gelecek hafta Adnan Kızıltaş ile Didem Delen barışacak mı? Kısmetse Olur evine yeni giren adaylar kim olacak?

Kanal D’nin gündüz kuşağının en sevilen programları arasında yer alan Kısmetse Olur’da bu hafta eve veda eden isim kim oldu? Daha final gecesine iki gün varken elenen isim internete sızdı.Hergünü olaylarla geçen evlilik programında geçen hafta elenen isim Esra Yağan olmuştu. Gelin adayı Esra Yağan’ın elenmesinin ardından eve yeni giren gelin adayları Ayça Ekin Beğen ve Mehtap Taşkıran oldu. Geçen sezondan damga vuran isimler eve yeniden girmesi ile tüm adayları şaşkına uğrattılar. Bu hafta boyunca yaşanan olayların ardından Ayça Ekin Beğen, Gökhan Sara’ya aday oldu. Mehtap Taşkıran’da Aykut Alagöz’e aday oldu. Bu hafta damga vuran olay ise Adnan ile tanışma yolunda olan Didem Delen’in evlenip boşanması ve bunu herkesten saklaması oldu.

Kısmetse Olur Didem Delen evli çıktı!

kismetse-olur-adnan-didem-evli-ciktiGelinler evinde kimin Semih’in isminin yazdığı tartışılırken damatlar evine gelen vtr (Video, kaset, kaydedici) ile tüm adaylar büyük şok yaşadı. Geçen sezondan dost olup bu zamana kadar dostluklarını en üst seviyede devam ettiren Adnan ve Semih, Didem’in yazdığı isimle neye uğradıklarını şaşırdılar. Adnan Kızıltaş ile tanışma yolunda olan Didem Delen, elenmesi yönünde Semih’in ismini yazmıştı. Vtr’nin ardından sinirlerine hakim olamayan Adnan soluğu gelinler evinde aldı. Didem ile büyük tartışma yaşayan Adnan ortalığı birbirine kattı ve evi terk etti. Yaşadıkları karşısında gözyaşlarına boğulan Didem’i arkadaşları yalnız bırakmadı. Tam da o esnada Mehtap dışarıdan gelen ‘Didem Delen evlenip boşanmış’ şeklindeki iddialarının doğruluğunu öğrenmek için Didem’e bu soruyu yöneltti. Mehtap’ın yöneltiği ‘Bu iddialar doğru mu?’ sorusuna ise olumlu yanıt verdi.Didem Delen ağlayarak yaşadığı anları anlatırken ‘ Bundan 7 – 8 sene önce idi. Büyük bir aşk yaşayıp nikah kıydık olmadı bitti gitti. Adam gidip evlendi, çoluğu var çocuğu var ne diye gelip anlatayım’ şeklinde konuştu. Şimdi merak edilen tek şey ise tanıma yolunda olduğu damat adayı Adnan Kızıltaş’ın bu duruma ne tepki vereceği oldu. Didem Delen’in kocasının kim olduğu konusunda net bir bilgi yok.

Bu hafta eve kim veda ediyor?

Bu hafta eve veda eden isim ise gelinler evinden Leyla Keskin, damatlar evinden de Arif Can oldu. İki ayrılık birden yaşanırken, eve yeni giren isim olmadı. Aralarında ayrılık rüzgarları esen Didem Delen ve Adnan Kızıltaş arasında barışma görünmüyor.