DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kolbeinn Sigthorsson kayıplara karıştı!

Kolbeinn Sigthorsson kayıplara karıştı!

Galatasaray bu sezonun başında İzlanda’lı golcü Kolbeinn Sigthorsson ile sözleşme imzaladı. Transferin ardından milli takım kampında sakatlanan oyuncu resmi müsabakaya çıkamadan Galatasaray ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Nantes, Galatasaray’a kiraladığı Sigthorsson’un sözleşmesinin feshedildiğini duyunca oyuncusuna ulaşmaya çalıştı ancak ne oyuncuya ne de menajerine ulaşmayı başaramadı. 2016 yılının son günlerinde Galatasaray oyuncusu Kolbeinn Sightorsson ile

Galatasaray bu sezonun başında İzlanda’lı golcü Kolbeinn Sigthorsson ile sözleşme imzaladı. Transferin ardından milli takım kampında sakatlanan oyuncu resmi müsabakaya çıkamadan Galatasaray ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Nantes, Galatasaray’a kiraladığı Sigthorsson’un sözleşmesinin feshedildiğini duyunca oyuncusuna ulaşmaya çalıştı ancak ne oyuncuya ne de menajerine ulaşmayı başaramadı.

2016 yılının son günlerinde Galatasaray oyuncusu Kolbeinn Sightorsson ile yollarını ayrıdı. İzlanda’lı golcü ayrılığın ardından şaşırttı.

GÜNLERDİR HABER ALINAMIYOR

Oyuncunun bonservisine sahip olan Nantes kulübü Sigthorsson’a ulaşmayı başaramadıklarını açıkladı.Fransız ekibinde başkanlık görevini yürüten Waldemar Kita, Galatasaray ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden oyuncunun sağlık kontrolüne katılmadığını bildirdi. Waldemar Kita açıklamasının devamında  “Kendisini ve menajerini telefonla aradık ancak ulaşamadık. Şu anda elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Kolbein parasının yatıp yatmadığını bile sormuyor” ifadelerini kullandı.Ünlü Fransız spor gazetesi L’Équipe, Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili yaptığı haberde İzlanda’lı oyuncunun futbola veda etmiş olabileceğini ifade etti.

GALATASARAY KARİYERİ BAŞLAMADAN BİTMİŞTİ

Sezon başında forvetsiz kalan Galatasaray Eren Derdiyok ile birlikte Kolbeinn Sigthorsson’u kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Transfer için Nantes’a 1.2 milyon Euro ücret ödeyen Sarı-kırmızılılar oyuncuya 1.2 milyon Euro yıllık ücret teklif etti.Transferin ardından İzlanda Milli Takımı’nın kampına katılan Sigthorsson çıktığı maçta sakatlandı. Büyük bir şanssızlık yaşayan golcü oyuncu yeni takımıyla resmi maça çıkamadan ayrılmak durumunda kaldı. Devre arasında oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshetti. Takımda kaldığı yaklaşık 6 ayda 400 bin Euro alan Sigthorsson sözleşme feshi karşılığında kalan ücretinden feragat etti.

BENZER BİR DURUM GROSSKREUTZ’TA DA MEYDANA GELDİ

Galatasaray’dan maça çıkmadan ayrılan tek futbolcu Sigthorsson değil. Geçen sezonun başında Kevin Grosskreutz transfer edildi ancak bu transfer FIFA Transfer Eşleştirme Sistemi’ne transfer sezonunun bitmesinden 48 sonrasında bildirildiği için oyuncuya lisans verilmedi.Sonrasında FIFA’ya yapılan itirazlar da sonuç vermeyince devre arası beklenmeye başlandı. Takımda sürekli sorun çıkaran Kevin Grosskreutz ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Bu ayrılık için oyuncunun gösterdiği sebep ise ailesinden ayrı kalamaması oldu.Bu ilginç durumun ardından Galatasaray ve Kevin Grosskreutz karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme kararı aldı.