DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Korkunç İntihar Saldırısı: 21 ölü

Korkunç İntihar Saldırısı: 21 ölü

Irak’ta ambulansla düzenlenen intihar saldırısı çok sayıda can aldı. Yeni saldırıların önüne geçilmesi için kentte güvenlik önlemleri alındı. Saldırıda 21 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda da kişi yaralandı\r\n\r\n

Irak’ta ambulansla düzenlenen intihar saldırısı çok sayıda can aldı. Yeni saldırıların önüne geçilmesi için kentte güvenlik önlemleri alındı.Irak’ın Tikrit ve Samarra kentlerinde korkunç saldırılar meydana geldi. İntihar saldırısında bomba yüklü bir ambulans kullanıldı. Saldırılarda 21 kişi hayatını kaybetti. İlk olarak Irak’ın Tikrit kentinde meydana meydana geldi. Bu saldırıda 13 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı. Saldırının hemen ardından kentte güvenlik önemleri aldı. Kentte yeni saldırılar olabileceği yönünde ihbar alan yetkililer sokağa çıkma yasağı ilan etti.

İntihar Saldırısında 21 kişi hayatını kaybetti

intihar-saldirisiİkinci bir saldırıda Tikrit’in 50 kilometre ilerisindeki Samarra kentinde bulunan bir otoparkta bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Bu saldırıda da 8 kişi hayatını kaybetti. Irak’ta yaşanan saldırılar ile toplamda 21 kişi hayatını kaybetti. Daha sonrasında da her iki kentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Musul’un IŞİD’ten temizlenmesi için başlatılan operasyonlar devam ederken, ülke bu saldırılar ile büyük sarsıntı yaşadı. Bomba yüklü ambulansların infilak edilmesinin sonucunda toplam 21 kişi feci şekilde can verdi. Saldırılarda yaralanan vatandaşlar ise hemen en yakın hastanelere sevk edildi. Güvenlik güçleri olay ile ilgili incelemelere başladı.

Polis okuluna hain saldırı!

Pakistan’da bir polis okuluna yapılan saldırı sonucu 20 kişi ağır yaralandı. İşte Belucistan Emniyet Müdürlüğünden yapılan ilk açıklama..Pakistan’ın Belucistan eyaletinde faaliyet gösteren bir polis okuluna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı yapan zanlılar polis eğitim merkezine gizli bir şekilde sızdılar. Polis eğitim merkezine sızan saldırganlar 20 kişiyi yaraladı. Bu yaşanan saldırının hedef alındığı yurtta tam 200 polis olmak için eğitim alan adayın olduğu bildirildi.

Polis okuluna yapılan saldırıyı 6 kişi gerçekleştirdipolis-okuluna-saldiri

Saldırının hemen ardından Belucistan Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, saldırıyı 6 kişinin gerçekleştirdiği açıklandı. Bu 6 kişinin Kuetta kentindeki polis eğitim merkezine sızıp, yurda silahlı saldırı düzenledikleri ifade edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ile saldırganlar arasında çatışma çıktı. Çatışmada 6 polis adayının yaralandığı açıklandı. Asker güçlerin  polis eğitim merkezine yönelik operasyon başlattığı belirtilen açıklamada, bazı öğrencilerin rehin alınmış olabileceğinin de altı çizildi.