DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Korkunç trafik kazası : Onlarca ölü var

Korkunç trafik kazası : Onlarca ölü var

Süt tankeri ve otobüsün birbiriyle çarpışmasının hemen ardından otobüs alev aldı. Korkunç trafik kazasında onlarca kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.\r\n\r\n

Süt tankeri ve otobüsün birbiriyle çarpışmasının hemen ardından otobüs alev aldı. Korkunç trafik kazasında onlarca kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.Brezilya’da yaşanan trafik kazasında süt tankeri ile otobüs birbirine girdi. Korkunç kaza Brezilya’nın Parana eyaletinde meydana geldi. Otobüsün alev almasının hemen ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalıştı. Fakat acı gerçeği itfaiye yetkilisi Fernando Cesar Bettaro açıkladı. İtfaiye yetkilisi Fernando Cesar Bettaro yaptığı açıklamada kazada tanker şoförü ve otobüste bulunan 18 yolcunun yanarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

Korkunç trafik kazası : 20 ölü

korkunc-trafik-kazasi-onlarca-olu-varİtfaiye yetkilisi Fernando Cesar Bettaro, otobüste bulunan yolculardan birininde yangının hemen ardından kalp krizi geçirerek yaşamını kaybettiğini belirtti. Tanker şoförü ve yolcuların toplamı ile 20 kişinin hayatını kaybetmesinin yanı sıra en az 10 kişinin de yaralandığının altını çizdi. Kazanın neyden kaynakladığını da araştırılıyor. Süt tankeri ile çarpışan otobüsün yolcuları katarakt ameliyatı için bir devlet hastanesine gittikleri bildirildi.