DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Nihat Hatipoğlu’na soru sorun Gizem herkesi duygulandırdı

Nihat Hatipoğlu’na soru sorun Gizem herkesi duygulandırdı

Nihat Hatipoğlu’na canlı yayında ‘Hocam annem ve babam ayrıldı. Enişteme baba, halama anne diyorum, günah mıdır?’ diye soran Gizem gözyaşlarına boğuldu.

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan, ramazan ayının en çok izlenen programı Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel’de Gizem isimli küçük çocuğun sorduğu soru herkesi duygulandırdı. Hatipoğlu’na ‘Hocam annem ve babam ayrıldı. Enişteme baba, halama anne diyorum, günah mıdır?’ diye soran Gizem gözyaşlarına boğuldu.Hatipoğlu: ‘”Senin üzülmene sebep olmuştur. Halana ve kocasına saygılarımı iletiyorum. Bu tatlı kızı dışarıda bırakmadığınız için sizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.Gizem’in eniştesini de konuşturan Hatipoğlu, Onu sahiplendikleri için teşekkür etti.Enişte ise şunları söyledi: ‘Çok karışık hocam. Anne de istemiyor. Baba da istemiyor.’nihat hatipoglu

Nihat Hatipoğlu, son olarak küçük Gizem’e şunları söyledi:

‘Gizem üzülme kızım dünyada olur böyle şeyler. Önemli olan annenin ve babanın sağlıklı olması. İleride inşallah bir araya gelirsin. Bak enişten var halan var. Üzme kendini.’Hatipoğlu son olarak boşanmış çiftlere çocukları üzmeyin çağrısı yaptı.