DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Kurtlar Vadisi Pusu tarih oldu’

‘Kurtlar Vadisi Pusu tarih oldu’

Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programı ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonda hiç bir kanalda yayınlanmayacağını iddia etti.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programı büyük bir iddiaya imza attı.2003 yılından bu yana yayınlanan, Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayınlanmayacağı iddia ediliyor.19 Mayıs Kurtlar Vadisi Pusu reytingleri

2012 YILINDA ÇEKİLEN MEZAR SAHNESİ OLAY OLDU

 ‘Söylemezsem Olmaz’ programının dün yayınlanan bölümünde, dizinin 2012 yılında yayınlanan 159. bölümünde mezarlıkta çekilen sahne masa yatırılmıştı. Sahnede görülen mezar taşlarında ‘Erdoğan ‘ yazıyordu. Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda çekilen sahnedeki mezar taşlarının gerçeğinde ‘Erdoğan’ yazmadığı tespit edilmişti.
Pana Film, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ölümünü bilinç altına sokmakla suçlanıyor. Kurtlar Vadisi cephesinden henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmemekle birlikte. Programın sunucusu Ömer Varol, yeni bölümde kesin bilgi diyerek, Kurtlar Vadisi Pusu’nun tarih olduğunu söyledi.

KURTLAR VADİSİ PUSU YAYINLANMAYACAK

Ömer Varol; “Kurtlar Vadisi Pusu ya da artık hangi ismi alacaksa o dizi film artık yok! O dizi film çekilmeyecek. Bunu ilk kez buradan açıklıyoruz. Kesin bilgi Kurtlar Vadisi bu sezon itibariyle artık yok! Dizinin artık olmamasında da bu hadiselerin etkisi oldukça büyük onu da belirtelim”