DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kuzey Vargın yoğun bakımda

Kuzey Vargın yoğun bakımda

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen ismi Kuzey Vargın’dan kötü haber geldi. Marmaris’te rahatsızlanan kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan Vargın’ın sağlık durumumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen ismi Kuzey Vargın’dan kötü haber geldi. Marmaris’te rahatsızlanan kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan Vargın’ın sağlık durumumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Ünlü sanatçı Onur Akay, Vargın hakkında Twitter hesabından şu açıklamada bulundu. “Efsane oyuncumuz Vargın, Marmaris’te yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor! Sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin”

Kuzey Vargın 2014-2015 yılında da rahatsızlanmıştı

Kuzey Vargın 2014 yılında da yüksek tansiyon rahatsızlığından dolayı Marmaris’te hastaneye kaldırılmıştı. Bir süre tedavi gören Vargın, sağlığına kavuşup taburcu edilmişti.2015 yılında da Parkinson hastalığı nedeniyle yine Marmaris’te bir hastanede tedavi görmüş ve yürümekte zorluk çektiği için fizik tedavisi görmeye başlamıştı.Vargın’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen rol arkadaşı Necati Şaşmaz kötü haberi alır almaz yakınlarını arayıp bilgi aldığı öğrenildi.