DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kuzey Vargın’ın sağlık durumu iyi

Kuzey Vargın’ın sağlık durumu iyi

Kurtlar Vadisi Pusu’nun efsane ismi Kuzey Vargın hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin ve Türk sinemasının efsane ismi Kuzey Vargın hakkında dün çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Onur Akay’ın paylaşımı yalanlandı

Ünlü sanatçı Onur Akay, Vargın hakkında Twitter hesabından paylaşımlarda bulunmuştu. Akay, “Efsane oyuncumuz Kuzey Vargın, Marmaris’te yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor! Sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin” yazmıştı.Onur Akay’ın paylaştığı bilgilerin doğruluk payının olmadığını belirten hastene yetkilileri Vargın’ın Marmaris’teki evinde istirahat ettiğini ve sağlık durumunda ciddi bir problem olmadığını belirtti.İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Vargın’ı evinde ziyaret ettiğini, sağlığının yerinde olduğunu ve konuşmak istemediğini söyledi.

Kuzey Vargın 2014-2015 yılında da rahatsızlanmıştı

Vargın, 2014 yılında da yüksek tansiyon rahatsızlığından dolayı Marmaris’te hastaneye kaldırılmıştı. Bir süre tedavi gören Vargın, sağlığına kavuşup taburcu edilmişti.2015 yılında da Parkinson hastalığı nedeniyle yine Marmaris’te bir hastanede tedavi görmüş ve yürümekte zorluk çektiği için fizik tedavisi görmeye başlamıştı.Vargın’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen rol arkadaşı Necati Şaşmaz kötü haberi alır almaz yakınlarını arayıp bilgi aldığı öğrenildi.kuzey vargin yogun bakimda