DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Lindsay Lohan’ın ilk paylaşımları Erdoğan ailesiyle

Lindsay Lohan’ın ilk paylaşımları Erdoğan ailesiyle

Instagram’da 5 milyondan fazla takipçisi bulunan ABD’li ünlü aktör Lindsay Lohan geçtiğimiz günlerde hesabındaki tüm paylaşımları silmiş ve hesabının açıklama kısmına “Alaikum salam” yazmıştı.Önceki gün Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Küllisini ziyaret eden ünlü aktör Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a, “Dünya 5’ten büyüktür” rozeti takmıştı. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından otuz yaşındaki ünlü aktör Lindsay Lohan, Instagram hesabından cumhurbaşkanlığı külliyesinde

Instagram’da 5 milyondan fazla takipçisi bulunan ABD’li ünlü aktör Lindsay Lohan geçtiğimiz günlerde hesabındaki tüm paylaşımları silmiş ve hesabının açıklama kısmına “Alaikum salam” yazmıştı.Önceki gün Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Küllisini ziyaret eden ünlü aktör Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a, “Dünya 5’ten büyüktür” rozeti takmıştı. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından otuz yaşındaki ünlü aktör Lindsay Lohan, Instagram hesabından cumhurbaşkanlığı külliyesinde çekilmiş fotoğrafları paylaştı.

Paylaştığı ilk görselin açıklamasına; “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve First Lady’nin beni evlerine davet etmesi rüya gibi. Suriyeli mültecilere yardım etmek için gösterdikleri çabalar gerçekten ilham verici. Barış şimdi başlıyor” notunu düşen Lohan, ABD Başkanı Donald Trump’ı da etiketlediği mesajında, “Barış için lütfen… Aleyküm Selam” yazan Lindsay Lohan ikinci fotoğrafın açıklamasına da; “Bu. Şimdi. Şu an. Zamanda bir an. Sonsuza dek var olacak. #Barış #2017 #DünyaBeştenBüyüktür Türk halkına ve her gün yaptıklarına yardım etmek için kendinizi etiketleyin” yazdı.

Ünlü aktör Lohan, Ankara’daki ziyareti öncesi İstanbul’da yaşayan bir aileyi ziyaret etti. Bütün dünyanın kayıtsız kaldığı mültecilere ev sahipliği yapmanın çok özel birşey oduğunu belirten Lohan, “Onun için de daha önce ‘Dünya 5’ten büyüktür.’ ifadesini kalın kalın harflerle çizdim. Dünyada birçok ülkenin yapamadığını Türkiye yaptı. 5 büyük ülke söz verdi, ama sözlerini tutmadı. Türkiye hakkında yapılan dezenformasyon nedeniyle Türkiye’ye gelmeye korkanlar oluyor, ama ben kendimi çok rahat hissediyorum.” ifadelerini kullandı.