DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Liverpool-Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda?

Liverpool-Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda?

Liverpool ile Manchester United arasındaki maç hangi kanalda yayınlanacak.

İngiltere Premier Lig’de bu sezonun ikinci derbisinde Liverpool ile Manchester United kozlarını paylaşacak. Son yıllarda büyük bir düşüşte olan iki takım bu sezonu iyi bir noktada bitirmeyi planlıyor. Liverpol ile Manchester United arasındaki maç ne zaman, hangi kanalda?

Liverpool-Manchester Uniter maçı ne zaman, hangi kanalda?

Liverpool’un evi olan Anfield’de oynanacak karşılaşma 17 Ekim Pazartesi günü TSİ 22.00’da başlayacak. Büyük derbi 3 kanaldan birden naklen yayınlanacak. Karşılaşma Lig TV3, Smart Spor ve Turkcell TV’den şifreli olarak ekranlara gelecek.Heyecanlı anlara sahne olacak maç öncesi Liverpool rakibi Manchester United’a göre daha önde görünüyor. Manchester United bu sezon sürpriz puanlar kaybetsede 16 puanla 4.sırada bulunan Liverpool’un sadece 3 puan arkasında 13 puanla 6.sırada bulunuyor.

Liverpool-Manchester United’ın ilk 11’leri:

Liverpool’un ilk 11’i:

Karius, Milner, Matip, Lovren, Clyne, Emre Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino, Mane

Manchester United’ın ilk 11’i:

De Gea, Blind, Smalling, Bailly, Valencia, Pogba, Herrera, Rashford, Mata, Martial, Ibrahimovic

Jurgen Kloop ile Jose Mourinho arasındaki maçlar

Jurgen Kloop ile Jose Mourinho 4 kez karşı karşıya geldi. Real Madrid ile Borussia Dortmund, Jurgen Kloop ile Jose Mourinho önderliğinde ilk olarak 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi D grubu karşılaşmasında karşı karıya geldi. İlk maçı Borussia Dortmund 2-0 kazandı ikinci maç ise 2-2 berabere sona erdi. Bu iki takımın yolları aynı sezon Şampiyonlar Ligi’nde Yarı-final’de kesişti. İlk maçta Borussia Dortmund rakibini 4-1 mağlup etti. Rövanşta Real Madrid maçı 2-0 kazansada Dortmund tur atladı.

Premier Lig’de puan durumu

Manchester City ligde topladığı 18 puanla lider durumda. Tottenham ise 17 puanla ikinci sırada. Arsenal 16 puanla üçüncü. Liverpool 16 puanla dördüncü. Everton 14 puanla beşinci. Manchester United 13 puanla altıncı. Chelsea 13 puanla yedinci. Crystal Palace 11 puanla sekizinci. West Bromwich 9 puanla dokuzuncu. Southampton 9 puanla onuncu. Watford 8 puanla on birinci. Leicester City 8 puanla on ikinci. Bournemouth 8 puanla on üçüncü. Burnley 7 puanla on dördüncü. Hull City 7 puanla on beşinci. Middlesbrough 6 puanla on altıncı. Swensea City 4 puanla on yedinci. West Ham United 4 puanla on sekicinci. Stoke City 3 puanla on dokuzuncu. Sunderland 2 puanla yirminci.