DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Lüks restaurantta yemek yerken 1 milyonları çalındı

Lüks restaurantta yemek yerken 1 milyonları çalındı

İstanbul Bakırköy’de ikamet eden bir kozmetik şirketinin sahibi olan İmam-Didem K. çifti lüks bir restaurantta yemek yerken evlerine hırsız girdi. Eve geldiklerinde şok geçiren aile ne yapacaklarını bilemediler.Dışarıda bir mekanda yedikleri yemekten sonra evlerine giden İmam-Didem çifti, evlerindeki 4 milyon TL’lik ziynet eşyasının, bir miktar paranın, oldukça değerli tesbih koleksiyonlarının, çek koşanlarının, saatler ve tabletlerin

İstanbul Bakırköy’de ikamet eden bir kozmetik şirketinin sahibi olan İmam-Didem K. çifti lüks bir restaurantta yemek yerken evlerine hırsız girdi. Eve geldiklerinde şok geçiren aile ne yapacaklarını bilemediler.Dışarıda bir mekanda yedikleri yemekten sonra evlerine giden İmam-Didem çifti, evlerindeki 4 milyon TL’lik ziynet eşyasının, bir miktar paranın, oldukça değerli tesbih koleksiyonlarının, çek koşanlarının, saatler ve tabletlerin çalındığını gördüler.

Lüks restaurantta yemek yerken 1 milyonları çalındı

4 milyon TL’lik ziynet eşyasının, bir miktar paranın, oldukça değerli tesbih koleksiyonlarının, çek koşanlarının, saatler ve tabletlerin çalındığını gören aile “Yemek yiyip 22.30 gibi eve döndük. Geldiğimizi anlayıp girdikleri kapıdan kaçtılar. Sadece, değerli taşlardan yapılmış tespihler 300 bin dolardı. Hırsızların yakalanmasını istiyoruz.” ifadesini kullandılar.Dolabın üzerinde bulunan çikolataların bile yendiğini söyleyen Didem K. hırsızların yakalanmasını istiyoruz mesajı verdi.Olaydan sonra yapılan parmak izi araştırmasından ve kameraların görüntülerine ulaşmasına rağmen herhangi bir ize rastlanamadı.