DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mario Gomez, Beşiktaş’tan ayrılmasını hata olarak nitelendirdi

Mario Gomez, Beşiktaş’tan ayrılmasını hata olarak nitelendirdi

Mario Gomez, Welt gazetesine verdiği röportajda Beşiktaş’tan ayrılmasıyla ilgili konuştu.

Almanya Ligi takımlarından Wolfsburg forması giyen Mario Gomez, Beşiktaş’tan ayrılmasıyla ilgili konuştu.Bayern Münih’ten ayrılmasının ardından Fiorentina’da formsuz bir grafik sergileyen Alman golcü geçen sezon Beşiktaş’a kiralandı. Beşiktaş’ta attığı 26 gol ile gol kralı olan Mario Gomez takımının kazandığı lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.Sezon sonunda Beşiktaş’ta kalmak istemeyen Gomez, Fiorentina’ya döndü ve Fiorentina’da resmi maça çıkmadan Wolfsburg’a transfer oldu. Ancak işler pek de beklendiği gibi olmadı.Beşiktaş’ta eski günlerinden kesitler sunan Mario Gomez aynı performansı Wolfsburg’a taşıyamadı. Wolfsburg ile Bundesliga 15 maça çıkan Mario Gomez fileleri sadece 4 kez havalandırmayı başardı. Alman forvet kariyerinin en kötü sezonlarından birini geçiriyor.

“Beşiktaş’tan ayrılmak hataydı denebilir”

Gomez, Alman Welt gazetesine bir röportaj verdi. Alman oyuncu röportajında Beşiktaş’tan ayrılması ve Wolfsburg’a transfer olmasına değindi.Her ne kadar Beşiktaş’tan ayrılması ile ilgili daha fazla konuşmak istemediğini söyleyen Gomez formunun yükseleceğine inancının sonsuz olduğunu dile getirdi.”Beşiktaş’tan ayrılmak hataydı, denebilir ama bunu konuşmak istemiyorum. Wolfsburg’da birkaç haftadır işler rayına oturmaya başladı. Daha iyiye gideceğim.”

“Beşiktaş’la yaşadığım şampiyonluk tek kelimeyle efsaneydi.”

Beşiktaş’a transfer olarak yükselişe geçmesinin birçok kişiyi şaşırttığını dile getiren Mario Gomez siyah beyazlılarla yaşadığı lig şampiyonluğunun, Bayern Münih’le kazandığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevincinin önünde olduğunu ifade etti.”Beşiktaş’a geldiğimde herkes, kariyerimin bittiğini düşünüyordu. Ama İstanbul’da büyük başarılar elde ettim. 2013’te Bayern Münih’le Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştım ancak Beşiktaş’la yaşadığım şampiyonluk tek kelimeyle efsaneydi.”

Wolfsburg’a transferi olay olmuştu

Fiorentina ile Beşiktaş arasında yapılan kiralama anlaşmasına göre Gomez’in herhangi bir takıma transfer olması durumunda ödenen bonservisin yarısı Fiorentina’nın yarısı da Beşiktaş’ın olacaktı.Alman basını Wolfsburg’un oyuncu için 7 milyon avro ödendiğini açıklamıştı. Ancak olayın aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Fiorentina, Beşiktaş’a oyuncunun 1 milyon avroya satıldığını söylemesi ortalığı karıştırdı. İtalyan ekibi bonservisin yarısını Beşiktaş’a ödemek için Beşiktaş’a başvuruda bulundu.Bunu duyan Fikret Orman ise Fiorentina’nın kendilerine yalan söylediğini ima etti. Beşiktaş başkanı transfer sözleşmesini görmeden herhangi bir ücret kabul etmeyeceklerini söyledi.