DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mario Gomez, Wolfsburg’da!

Mario Gomez, Wolfsburg’da!

Beşiktaş’la bağları koparan Mario Gomez hakkında çıkan iddialar doğru çıktı. Başarılı futbolcunun Alman takımı Wolfsburg’la anlaştığı resmi olarak açıklandı.

Beşiktaş’tan ayrılacağı öne sürülen Mario Gomez hakkında çıkan söylentiler doğru çıktı.Mario Gomez’in Alman kulübü Wolfsburg ile prensipte anlaşma sağladığını iddia edilmişti.İddialar doğru çıktı. Wolfsburg’un Gomez ile anlaştığı kulübün resmi Twitter hesabı ve internet sitesinden resmen açıklandı.

Forma numarası da açıklandı

Resmi Twitter hesabından ve internet sitesinden transferi duyuran Alman Kulübü Wolfburg, Mario Gomez’in giyeceği formayı tanıtarak yeni sezonda 33 numarayı giyeceğini açıkladı. Alman kulübü yıldız oyuncuyla ilgili sözleşme detaylarıyla ilgili açıklama yapmadı.Beşiktaş bonservis bedelinin %50’sini alacak.

Mario Gomez kimdir?

Mario Gomez, 10 Temmuz 1985 yılında Almanya Riedlingen şehrinde dünyaya geldi. Hem Almanya hem de İspanya vatandaşı olan Gomez, Almanya milli takımında forma giymektedir.2009-10 sezonunda Bayern Münih’e transfer olan Gomez, Bundesliga’da en yüksek bonservis ücretiyle transfer olan futbolcu rekoruna imza atmıştır. Mârcio Amoroso’nun elinden en yüksek bonservis ünvanını alan Gomez daha sonra bu rekoru Javi Martínez’a kaptırmıştır.21 yaşında Stuttgart formasını terleten Gomez o sezon şampiyonluk yaşamıştır. 2006-07 sezonunda Stuttgart’da 14 gol atıp 7 asist yapan Golmez o sezon Almanya’da yılın futbolcusu seçilmiştir.2015-16 yılında Beşiktaş’a transfer olan Gomez, Süper Lig’de 33 maça çıktı 26 gol kaydetti. Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gomez, en ok gol atan yabancı futbolcu ünvanını kazanmıştır. Ayrıca Vodafone Arena’da gerçekleşen ilk maçta gol atan futbolcu olarak tarihe adını yazdırdı.