DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Metabolizma hızlandıran çorba

Metabolizma hızlandıran çorba

Metabolizma hızı kilo vermek için en önemli husustur. Metabolizması hızı yavaş olan bireyler, az yemek yeseler bile kilo vermeleri çok zor olur. Tam aksine metabolizması hızlı çalışan bireylerde, sürekli yemek yeseler dahi yediklerini kısa sürede yakarlar ve kilo almazlar. Eğer sizinde sindirim sistemi problemleriniz varsa, metabolizma hızınızı arttıracak tavsiyeleri değerlendirmeniz gerekir. Metabolizma hızınızı arttırmak için

Metabolizma hızı kilo vermek için en önemli husustur. Metabolizması hızı yavaş olan bireyler, az yemek yeseler bile kilo vermeleri çok zor olur. Tam aksine metabolizması hızlı çalışan bireylerde, sürekli yemek yeseler dahi yediklerini kısa sürede yakarlar ve kilo almazlar. Eğer sizinde sindirim sistemi problemleriniz varsa, metabolizma hızınızı arttıracak tavsiyeleri değerlendirmeniz gerekir. Metabolizma hızınızı arttırmak için birçok doğal tarif bulabilirsiniz. Doğal besinlerle hazırlanan birçok çay, kür veya çorba gibi içecekler ile sindirim sisteminizin iyi ve hızlı çalışmasını sağlayabilir yani metabolizmanızı hızlandırarak kolayca kilo verebilirsiniz. Bu tariflerden size uygun olanını belirleyip mutlaka denemelisiniz. Biz de bu yazımızda sizler için metabolizma hızlandıran çorba tarifi hazırladık. Umarız bu tarifi deneyerek metabolizmanızı hızlandırabilir ve bu tarifi faydalı tarifler defterinize eklersiniz.

Metabolizma hızlandıran çorba tarifi:

Gerekli malzemeler:*1 tane orta boy kabak*2 tane orta boy domates*1 tane kırmızı kapya biber (salça biberi)*1 tane orta boy kuru soğan*Yarım demet kadar maydanoz*Yarım demet kadar nane*1 yemek kaşığı kadar zeytinyağıHazırlanışı:Öncelikle malzemelerin hepsini küçük küçük doğrayın. Küçük küçük doğradığınız malzemeleri orta boy bir tencerede pişirin. Çorbanın kıvamını nasıl istiyorsanız ekleyeceğiniz suyu ona göre ayarlayın.Eğer çorba kıvamını sulu seviyorsanız buna göre daha fazla su ekleyebilirsiniz. Çorbaları daha yoğun kıvamlı seviyorsanız suyu azar azar ilave ederek çorbanızın kıvamını ayarlayın.Malzemelerin tümü yumuşayana kadar kaynatın ve hepsinin iyice piştiğinden emin olduğunuzda ince ince kıyılmış maydanoz ve naneyi de ekleyip sebzeleri blenderden geçirin. Blenderde ezdiğiniz malzemeler istediğiniz kıvamda bir çorbaya dönüştüğünde ocağı kapatın.Hazırladığınız oldukça hoş bir kokulu bu nefis çorbayı keyifle tüketeceğinizi umarız Afiyet olsun.Metabolizma hızlandıran çorba ile metabolizma hızınızı arttırabilmek için; çorbanın yanında ekmek tüketmemeye dikkat edin. Yemeklerden önce tüketeceğiniz 1-2  kase çorbayla hem daha az yemek yiyecek hem de metabolizmanızı yormada ama daha hızlı çalıştırmış olacaksınız. Bu çorbayı, her öğünde yani; sabah kahvaltı yerine ya da öğle yemeği ve akşam yemeği olarak gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Hiçbir zararlı besin, hiçbir katkı maddesi bulundurmayan, aksine çok faydalı olan bu sebze çorbasını bütün aile fertleri olarak içebilirsiniz.