DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Meteoroloji’den İstanbul’a hafta sonu uyarısı

Meteoroloji’den İstanbul’a hafta sonu uyarısı

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, bu haftasonu ise Marmara bölgesindeki bütün şehirlerde sıcaklık 32 dereceyi aşacak.

İstanbul’da dün etkili olan yağış bugün etkisi kaybederken bugün en yüksek sıcaklık 28 derece olacak fakat hafta sonu 35 dereceyi görecek.

HAFTA SONU İSTANBUL 35 DERECEYİ GÖRECEK

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, bu haftasonu ise Marmara bölgesindeki bütün şehirlerde sıcaklık 32 dereceyi aşıyor. İstanbul’da cumartesi ve pazar günü sıcaklıkların 32-33 derece hatta 35 dereceyi görmesi bekleniyor. 2016’da bugüne kadar hissettiğimiz en sıcak günler geliyor.

6 İLDE SICAKLIK 40’I GÖRECEK

Özellikle Kıyı Ege’de Aydın, Muğla, İzmir, Akdeniz’de Antalya, Adana ve Mersin’de önümüzdeki 5-6 gün boyunca sıcaklıklar 40 derece ve üstü hissedilecek. İç Anadolu ve Doğu Karadeniz daha serin bir hava hakim. Ankara’da yağışlı bir hava hakim. Özellikle merkez ilçelerde fazla yağış etkili olmayabilir.Yağışlar Ankara’nın batısında görülebilir.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA SICAKLIKLARI

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28İzmir: Parçalı zamanla az bulutlu 30Adana: Parçalı zamanla az bulutlu 31Antalya: Parçalı ve az bulutlu 27Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 31Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24Diyarbakır: Parçalı zamanla çok bulutlu 35