DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Meteoroloji’den son dakika uyarısı

Meteoroloji’den son dakika uyarısı

Meteoroloji’den son hava tahmini geldi. Meteoroloji sağanak yağışın etkili olacağı şehirler için uyarıları peş peşe verdi.\r\n\r\n

Meteoroloji’den son hava tahmini geldi. Meteoroloji sağanak yağışın etkili olacağı şehirler için uyarıları peş peşe verdi.Meteoroloji İstanbul başta olmak üzere Bursa, Yalova, Kocaeli’ne sağanak yağış uyarısı yaptı. Sağanak yağışın yanı sıra yer yer gök gürültüsü de yaşanacak. Bu şehirler için sağanak yağış uyarısı yapılırken, Güney Ege kıyıları ve Antalya çevrelerinde de kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji’den gelen son hava tahminleri

saganak-alarmi-meteorolojiMeteoroloji Genel Müdürlüğü bu haftaki hava durumu için önemli uyarılarda bulundu. Sağanak yağış uyarısı yapılırken iç ve kuzeydoğu kesimlerinde hava sıcaklığı artacak. Geriye kalan kısımlarda ise bir değişiklik söz konusu değişik görünmediği açıklandı. Marmara’nın batısı ve Ege ile gece saatlerinden itibaren İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Isparta ve Burdur çevrelerinde sağanak yağış etkili olacak. Akşam saatlerinde ise Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Yalova, Çanakkale, İzmir ve Manisa çevreleri ile Edirne’nin güney, Tekirdağ’da kuvvetli yağışın kendisini göstermesi bekleniyor.