DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
MHP kongresi için tarih belli oldu

MHP kongresi için tarih belli oldu

Yargıtay’dan beklenen açıklama geldi. Yargıtay 18. Hukuk Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklama göre kongre mayıs ayı içinde gerçekleşecek.

Merak edilen MHP kongresi ‘nin ne zaman yapılacağı belli oldu.Yargıtay MHP’nin olağanüstü kurultayı ile ilgili kararını ne zaman vereceğini duyurdu. 18. Hukuk Dairesi MHP’nin olağanüstü kurultayına ilişkin kararının mayıs ayı içinde müzakere edilerek verileceğini açıkladı.Yargıtay MHP kongresi açıklamasıTosya ve Gemerek Asliye Hukuk Mahkemelerinin MHP’nin 15 Mayıs’ta olağanüstü kurultay yapması yolunu açan Ankara 12’nci Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararını durdurması büyük bir tartışma yaratırken, temyiz kararı beklenen Yargıtay 18. Hukuk Dairesi Başkanlığı süpriz bir açıklama yaptı.

DUYURU KAPIYA ASILDIBaşkanlığın daire kapısına asılan duyurusunda, dosyanın daha müzakere bile edilmediği Mayıs ayı içinde müzakere edileceği ve yazılı ve görsel basında kararın çıktığına ilişkin haberlerin doğru bilgiyi yansıtmadığı bildirildi. Kongreye 4 gün kaldığı için bu açıklama “karar 15’inden sonraya kaldı” yorumlarına yolaçtı.Yargıtay 18. Hukuk Daire Başkanlığı müzakerenin Mayıs ayı içinde yapılacağını yapılan bu duyuru ile kamuoyuna ilan etti.