DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Minik kediye yaptığı ağızları açık bıraktı

Minik kediye yaptığı ağızları açık bıraktı

ABD’de yaşayan bir cani minik bir kedinin üzerine benzin döküp ateşe verdi. Bununla da kalmayıp ağaca bağlayıp oradan uzaklaştı. Minik kediye yaptığı ağızları açık bıraktı Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletinde eyaletinde meydana gelen skandal olay yok artık dedirtti. Skandal olay ile ilgili olarak The Sun’ın yer verdiği haberde, 19 yaşındaki Noah Riley adındaki genç minik kedinin

ABD’de yaşayan bir cani minik bir kedinin üzerine benzin döküp ateşe verdi. Bununla da kalmayıp ağaca bağlayıp oradan uzaklaştı.

Minik kediye yaptığı ağızları açık bıraktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletinde eyaletinde meydana gelen skandal olay yok artık dedirtti. Skandal olay ile ilgili olarak The Sun’ın yer verdiği haberde, 19 yaşındaki Noah Riley adındaki genç minik kedinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Bununla da kalmayan cani genç kediyi ağaca bağlayarak ölüme terk etti.

Zavallı kedi mucize eseri kurtuldu

İtfaiyeci Steve Wright, Crawfordsville kasabasının çevresindeki bir ağaca asılı kediyi fark etti. Kediye hemen müdahale eden İtfaiyeci Steve Wright, kediyi hayata geri döndürdü. Kediyi ağaçtan alır almaz Purdue Hayvan Hastanesi’ne götürdü. Burada anında tedavi altına alınan kedinin yaşadığı fakat iyileşme süresinin çok uzun süreceği ifade edildi.

KOCAELİ’DE BİR KEDİ DONMUŞ HALDE BULUNDUAvrupa’nın yanı sıra Türkiye’yi de etkisi altına alan soğuklar bir kedinin ölümüne yol açtı. Şüphesiz soğuk havalarda en çok sokak hayvanları çaresiz kalıyor. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kaydedilen bir fotoğraf hayvan severleri isyan ettirdi.Çınar Akcaber isimli bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı fotoğrafta bir kedinin çöpün yanında donmuş halde bulunduğu görülüyor.‘Onların kürkü var, birşey olmaz’ mantığını artık bir kenera atmalıyız. Kürtleri var evet, ama onlarda üşüyor, çok üşüyor, donuyor! Kötü hava koşullarında minik dostlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmamız gerektiğini unutmayalım.