DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Müge Anlı’da aranan Deniz Demir’i kim öldürdü?

Müge Anlı’da aranan Deniz Demir’i kim öldürdü?

Cansız bedenine ulaşılan Deniz Demir’i kim öldürdü? Deniz Demir neden öldürüldü? Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert Programını sunan Müge Anlı geçtiğimiz haftadan beri kayıp Deniz Demir’i arıyordu. Hafta içi hergün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı günlerdir kayıp Deniz Demir’i bulmaya çalışıyordu. Bugün yaşanan son dakika gelişmesiyle birlikte kayıp

Cansız bedenine ulaşılan Deniz Demir’i kim öldürdü? Deniz Demir neden öldürüldü? Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert Programını sunan Müge Anlı geçtiğimiz haftadan beri kayıp Deniz Demir’i arıyordu.

Hafta içi hergün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı günlerdir kayıp Deniz Demir’i bulmaya çalışıyordu. Bugün yaşanan son dakika gelişmesiyle birlikte kayıp Deniz Demir’in cansız bedenine ulaşıldı. Peki Deniz Demir’i kim öldürdü? Deniz Demir neden öldürüldü?

Kayınpederine giden Deniz Demir’den birdaha haber alınamadı

30 Aralık’ta kayınpederinin evine giden Deniz Demir’den bir daha haber alınamadı. En son bioenerji uzmanı Siyasettin Özaydın ile görüşen Deniz Demir’in ortalıktan kaybolmasıyla Siyasettin Özaydın herhangi bir ilgisi olmadığını belirtti.

Deniz Demir’in 6 aylık hamile eşi ile Siyasettin Özaydın’ın ilişkisi olduğu öne sürülmüş ve yapılan inceleme sonrasında Özaydın’ın otomobilinde macun ile kapatılmış kurşun izi bulunduğu öğrenilmişti.

Deniz Demir’in cep telefonu sinyalinin ise Siyasettin Özaydın ile aynı yerden geldiği öğrenilmişti. ‘Kasten adam öldürme’ şüphesiyle tutuklanan Özaydın, Kalkandere L Tipi Cezaevine konuldu.