DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Müge Anlı’da Sudenur bulundu mu? Sudenur babasından…

Müge Anlı’da Sudenur bulundu mu? Sudenur babasından…

Hafta içi her gün sabah 10:00’da ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm karanlıları aydınlatmaya devam ediyor.Müge Anlı’da Sudenur bulundu mu? Sudenur babasından… Sudenur nerede bulundu? Sudenur devlet korumasına mı alındı? Müge Anlı’da Sudenur bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulunan 12 yaşındaki Sudenur Alkaşı, ailesinden şiddet gördüğü iddiasıyla Ankara’ya

Hafta içi her gün sabah 10:00’da ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm karanlıları aydınlatmaya devam ediyor.Müge Anlı’da Sudenur bulundu mu? Sudenur babasından… Sudenur nerede bulundu? Sudenur devlet korumasına mı alındı?

Müge Anlı’da Sudenur bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulunan 12 yaşındaki Sudenur Alkaşı, ailesinden şiddet gördüğü iddiasıyla Ankara’ya erkek arkadaşının yanına kaçmıştı. Yayın esnasında Sudenur’a ulaşan Müge Anlı, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan yardımı ile Sudenur’un bulundu. Sudenur’un Ankara’da yanına kaçtığı Kadir Kaleli, kötü bir niyeti olmadığını Sudenur’un ailesi tarafından şiddet gördüğünü o yüzden yanına çağırdığını belirtti.

Sudenur Devlet koruması altında!

Ailesinden şiddet gördüğünü söyleyen Sudenur, bunun üzerine devlet koruması altına alındı.