DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de şaşırtan iddia

Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de şaşırtan iddia

Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat’in diziden ayrıldığı ve yerine o ismin geleceği iddia edildi.

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği Beren Saat, Nadir Sarıbacak, Hakan Şahin, Boran Kuzum, Halil Kumova, Şener Savaş, Ahsen Eroğlu, Ebru Ünlü gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ dizisinde bir değişiklik daha yapılıyor.2015 yılının Kasım ayında izleyiciyle buluşan 30. bölümüyle sezon finali yapan dizi kanalın yüzünü güldürmeyi bir türlü başaramadı. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat’in diziden ayrılmak istediği öğrenildi.Beren Saat’in ayrılması üzerine yapımcıların Nurgül Yeşilçay ile prensipte anlaşmaya varıldığı iddia edildi.Nurgül Yeşilçay’ın yeni sezonda Beren Saat’in yerine ‘Kösem Sultan’a hayat vereceği iddia ediliyor.Beren Saat, dizinin yeni sezonunda bir bölüm rol alacak ve zaman atlaması yaşanacak, ileri tarihte Nurgül Yeşilçay, Kösem Sultan’ın yaşlanmış hali olarak karaktere hayat verecek.

Ayrılık sebebi “yaşlanmak”

Yeni sezonda başka bir dizide rol alacağı iddia edilen Beren Saat’in Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinden ayrılma kararı almak istemesinde Kösem Sultan’ın yaşlılık halini canlandırmak istememesinin etkili olduğu öne sürüldü.Birinci sezon Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok isim rolleri gereği diziye veda etmişti. Beren Saat’inde diziden ayrılmasıyla dizinin kadrosunun tamamen değiştiği söylenebilir.

Nurgül Yeşilçay ‘Paramparça’dan neden ayrılmıştı?

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Paramparça’da rol alan Nurgül Yeşiçay geçtiğimiz aylarda diziden şok bir kararla ayrılmış ve herkesi şaşırtmıştı.Nurgül Yeşilçay diziden neden ayrılmak istemişti?Nurgül Yeşilçay: Dinlenmek istiyorum!Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrıldığı dönemde hakkında onlarca iddia çıkmıştı. Dizide canlandırdığı Gülseren karakteriyle yıllar sonra büyük bir yükseliş yakalayan Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinden sonra uzun bir süre başka bir projeye dahil olmak istemediğini söylemişti. Kendisine sık sık gelen dizi tekliflerini reddeden oyuncu dinlenmek istediğini açıklamıştı.