DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Muhteşem Yüzyıl:Kösem iddiası kesinleşti

Muhteşem Yüzyıl:Kösem iddiası kesinleşti

Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat’in diziden ayrıldığı ve yerine o ismin geleceği iddia edilmişti.\r\n

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği Beren Saat, Nadir Sarıbacak, Hakan Şahin, Boran Kuzum, Halil Kumova, Şener Savaş, Ahsen Eroğlu, Ebru Ünlü gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ dizisinde bir değişiklik daha yapılıyor.2015 yılının Kasım ayında izleyiciyle buluşan 30. bölümüyle sezon finali yapan dizi kanalın yüzünü güldürmeyi bir türlü başaramadı. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat’in diziden ayrılmak istediği öğrenildi.Beren Saat’in ayrılması üzerine yapımcıların Nurgül Yeşilçay ile prensipte anlaşmaya varıldığı iddia edilmişti.Nurgül Yeşilçay’ın yeni sezonda Beren Saat’in yerine ‘Kösem Sultan’a hayat vereceği iddia edilmişti.Beren Saat, dizinin yeni sezonunda bir bölüm rol alacak ve zaman atlaması yaşanacak, ileri tarihte Nurgül Yeşilçay, Kösem Sultan’ın yaşlanmış hali olarak karaktere hayat vereceği öne sürülmüştü.beren-saat-kosem-nurgul

YAŞLANMAYI İSTEMİYOR

Yeni sezonda başka bir dizide rol alacağı iddia edilen Beren Saat’in Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinden ayrılma kararı almak istemesinde Kösem Sultan’ın yaşlılık halini canlandırmak istememesinin etkili olduğu öne sürüldü.Birinci sezon Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok isim rolleri gereği diziye veda etmişti. Beren Saat’inde diziden ayrılmasıyla dizinin kadrosunun tamamen değiştiği söylenebilir.Nurgül Yeşilçay’ın Kösem Sultan’ın yaşlanmış halini canlandıracağı iddialarının ardından, Fatma Sultan’ı da canlandırma ihtimalinin olduğu iddia edildi.

İDDİALAR KESİNLEŞTİ

Gelecek sezonda dördüncü Murat döneminin anlatılacağı dizide Nurgül Yeşilçay’ın hangi karakteri canlandıracağı netlik kazanmazken, bu iddialara Nurgül Yeşilçay son noktayı koydu.Güzel oyuncu resmi twitter hesabından bir takipçisinin paylaşımını retweetlemesi üzerine iddialar kesinleşti.İşte o paylaşım:“Bu arada Kösem 4. Murat dönemi için Nurgül Yeşilçay mükemmel bir seçim olmuş”Bu yazıyı kendi duvarında da paylaşması Nurgül Yeşilçay’ın yeni sezonda diziye dahil olacağı iddialarına son noktayı koymuş oldu.

“HENÜZ SÖZLEŞME İMZALAMADIK”

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen başarılı oyuncu gazetecilerin ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de gelecek sezon için kadroya dahil olacağınız konuşuluyor’ sözleri üzerine açıklama yaptı.Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yer alacağı iddialarıyla ilgili “Durun bakalım daha net değil. Şimdilik sözleşme imzalamadık” açıklamasını yaptı.